bookademoDet er enkelt. Bare book en demonstrasjon og vi kommer til deg. Mange mennesker bruker muligheten til å invitere venner for en sosial sammenkomst. Vår demonstrasjon viser bruksmulighetene og funksjonene til produktet og lar deg prøve hvor enkelt det er å lage deilige måtider på kortere tid. Demonstrasjonen er informativ, uformell, og selvsagt får du nyte maten fra den også.

Vår konsulent vil vise deg hvordan Thermomix ® virker, snakke deg gjennom de tolv innebygde funksjonene og gå igjennom flere deilige oppskrifter så du kan se at maten lages kun på minutter i eget kjøkken.

Hvorfor gjør vi ting annerledes? We tror på å gå den ekstra milen for våre kunder og at god teknologi og service gir noe unikt og spesielt. We tilbyr utvidet support gjennom hele livsløpet til din Thermomix ®. Din konsulent kan hjelpe deg med alt fra teknisk suppert til å invitere til arrangementer og kurs, der du har mulighetne til å lære mer om matlaging. VI anbefaler også nye oppskrifter og kobler deg opp mot et glabalt samfunn med Thermomix ® entusiaster som har det gøy med å utvikle og dele nye oppskrifter.

PS! Thermomix kan også bestilles direkte gjennom disse sidene.

 

 

OM DEMONSTRAJONEN

Lær mer om vår unike, personlige demonstrasjoner.

HVORFOR DEMONSTRASJON?

Den gir deg all informasjon du trenger for å ta en god avgjørelse basert på kunnskap.

 

top