col_img_4_3_promo_Thermomix_demo_party-0005Våre konsulenter og vår butikk vil sørge for at alle deler av din reise med Thermomix ® er enkel og stress-fri. Dette starter med å bestille din Thermomix ® – noe en konsulent kan hjelpe deg med etter en demonstrasjon eller når du har bestemt deg. Du kan også bestille den direkte her på nettsiden. Husk å oppgi navnet til konsulenten.

Men, vårt engasjement går enda videre. Vi forsikrer at du fortsatt har støtte og hjelp når du mottar din Thermomix ® og at du har alt du trenger for å lage fantastiske måltider med  Thermomix ® fra dag en. Sammen med kjøkkenmaskinen får du med fullt sett med tilbehør som gir deg alle de kreative mulighetene til Thermomix ® i tillegg til den brilliante kokeboken. Alt dette for å hjelpe deg til å utforske hele verdens matfat med oppskrifter som garanterer suksess.

Og hvis du fortsatt trenger noe hjelp, vil våre konsulenter være tilgjenglig uansett når du trenger de for å svare på spørsmål og gi deg hjelp for å komme i gang. I tillegg står vi til din disposisjon i Gourmethuset sin butikk også. Se åpningstider og telefonnummer under.

top