col_img_4_3_Thermomix_demo_party-0145Thermomix ® er en spennede ny måte å lage mat på, som er grunnen til hvorfor vi tror at en personlig demonstrasjon er den beste måten for kunder å oppleve, tett på og personlig, alle de ulike mulighetene.

Vi tilbyr gratis demonstrasjon med absolutt ingen kjøps krav i ditt eget hjem til egen bestemt tid. Ledet av en Thermomix ®-konsulent, vil demonstrasjonen gi den en kulinarisk opplevelse som viser deg hvordan et fantastisk og deilig måltid kan forberedes med enkelhet i ditt egne kjøkken. Å se er å tro – og å smake!

Vår demonstrasjon viser deg alle funksjonene mens vi lager fire til fem smaksprøver til deg, din familie og dine venner. Du vil lære mye, men fremfor alt, vil du ha det gøy og nyte smakfull mat.

Og det er virkelig ingen krav om å kjøpe, ikke er det noe hardt salg eller press på å ta en rask avgjørelse. Vi oppfordrer deg til å ta den tiden du trenger for å bestemme om  Thermomix ® er det rette for deg.

 

Gratis Thermomix®-demonstrasjoner er tilgjenglig for alle som bor i Østlandsområdet i dag, gitt av lokale Thermomix®-konsulenter. Andre kan også booke en demonstrasjon, men da kan det tilkomme et reisetillegg.

top