whay-a-demo2En demonstrasjon gir enkelt den beste måten å starte denne kreative resien med ved vekt på en uformell kulinarisk opplevelse der fokus er å lære hvordan du kan bruke Thermomix ® for å lage fantastisk mat.

Her er fem grunner til hvorfor du skal booke en demonstrasjon:

1) En unik kulinarisk opplevlese – Å se og smake er å tro. Vår Thermomix ® konsulent vil ta deg igjennom en uforglemmelig smaksreise med klassiske og moderne oppskrifter utviklet eksklusivt av våre egne internasjonale team med Thermomix ® eksperter.
2) Gjør det sosialt! Thermomix ® er en for god hemmelighet til ikke å dele. Vi blir glade hvis du vil bruke demonstrasonen for å lage en sosial samling der du kan nyte demonstrasjonen – et godt måltid – sammen med dine venner.
3) Fantastisk mat hjem! Vi tilbyr en demonstrasjon i ditt eget hjem, delvis på grunn av at de fleste synes det er mer behagelig, men også – og viktigere – fordi det viser at profesjonell matlaging virkelig kan skje i ditt eget kjøkken.
4) Oppdag tolv ulike funksjoner i en kompakt og kraftfull kjøkkenmaskin. Med så mange muligheter gir vi deg den tiden du trenger for å lære hvordan Thermomix ® kan hjelpe deg.
5) En personlig opplevelse skreddersydd for deg. Som individer og familier, opplever vi alle mat på ulik måte og det er ingen enkel fasit på hva fanstastisk mat er. Vegetarianer? Trenger du gluten- eller laktosefri diett? Vil du ha et hjemmelaget alternativ til kjøpe babymat? Hvis du har spesielle krav eller preferanser, vil vi skreddersy demonstrasjonen for å vise hvordan Thermomix ® kan hjelpe deg til å lage deilige, smakfulle resultater som er tilpasset din livsstil.

top