col3-4_overlay_TM_withVaroma_AllParts_Book-side

Settet inkluderer:

  • Varoma
  • Kurv
  • Sommerfugl visp
  • Målebeger
  • Spatel med slikkepott
  • Instruksjons manual
  • Thermomix ® basic cookbook (Engelsk)
  • Thermomix ® basic cookbook Oppskriftsbrikke (Engelsk)

 

Alt tilbehør er inkludert i  Thermomix ® basis pakken. Her er en forklaring på det ulike tilbehøret:

OPPSKRIFTSBRIKKE For å sikre at alle nye brukere ikke mister inspirasjon leveres hver Thermomix ® med en kokebok på over 200 gode Vorwerk-sertifiserte oppskrifter som har blitt utviklet av våre ekspert kokker for å gi perfekt resultat hver gang.

MIKSEBOLLE Laget av høy kvalitets rustfrit stål er robust og holdbar. Med en kapasitet på 2,2 liter kan du lage sunne måltider for hele familien. Varmeanlegg og temperaturføler er integreret i bunnen av ​​bollen. Den kan skilles fra hverandre og tåler rengjøring i oppvaskmaskin.

KNIVBLAD Knivbladet er hjertet i vår Thermomix. Med det kan du hakke og knuse, såvel som forsiktig røre og elte ved å anvende kniven i retningen mot klokken, så den stumpe siden forsigtig benyttes til å røre rundt selv sarte ingredienser uten å bryte dem opp. Med disse funksjoner oppnår du alltid gode resultater. Uanset om du ønsker å male nøtter eller elte dem, det hele er hurtigt og lett – og du behøver ikke ekstra tilbehør. Knivbladet er av rustfritt stål. Det kan lett fjernes og tåler rengøring i oppvaskmaskin.

SPATEL Denne er et helt nødvendig tilbehør til bruk ved matlaging med Thermomix. Den er spesielt designet til miksebollen til bla. å hjelpe med å skrape ingredienser i og ut av denne. Sikkerhetskravene på håndtaket gir deg mulighet for å sette spatelen gjennom åpningen av bollens lokk selv mens motoren kjører. En annen praktisk detalj er den lille kroken på baksiden, ved hjelp av denne kan du løfte kurven ut av miksebollen. SPatelen fungerer som en slikkepott.

VAROMA Perfekt til tilberedning av sunne, næringsrike måltider. Enheten kan brukes til å dampe kjøtt eller fisk og grønnsaker hver for seg i forskellige bakker på samme tid, mens ris eller poteter damper i kurven i miksebollen.

KURV Denne brukes til å dampe ingredienser sånn som ris og poteter eller grønnsaker i miksebollen. Kurven kan også brukes som sil når du lager juice.

SOMMERFUGL Sommerfuglen benyttes til å lage lettere teksturer, den er ideel til bla. å lage sauser, mousser, piske eggehviter og lage fløteskum.

MÅLEBEGER denne er lokket til miksebollen. Samtidig kan den brukes som målebeger – den innholder opp til 100 ml.

Utenom dette, er det ingen individuelle deler som er nødvendig for å utnytte hele bruksområdet for Thermomix ®.

 

top