Et kjøkken verktøy, så mange muligheter. Ta deg tid til å lære hva Thermomix ® har å tilby ved å booke en gratis demonstrasjon med en Thermomix ® konsulent.
Bare fyll ut noen enkle detaljer i skjemaet under og din lokale Thermomix ® konsulent vil kontakte deg for å arrangere den beste tiden for en gratis demonstrasjon i ditt eget hjem uten noe kjøpskrav. Og mens du sjekker kalenderen kan du invitere over noen venner også!
PS! Du kan også kjøpe en Thermomix direkte i skjemaet under.

Jeg vil *

JEG ER INTERESSERT I *

Personlige detaljer

Jeg har allerede en Konsulent

 Ja Nei
 Jeg vil gjerne motta Thermomix Nyhetsbrev. Jeg forstår at jeg kan melde meg av via linken i nyhetsbrevet når jeg ønsker.
* Compulsory fields

Fire steg mot din Thermomix ®:

Discover Thermomix

Fyll ut skjemaet. La oss få vite når du vil kontaktes.

Discover Thermomix

Vår konsulent vil kontakte deg. De vil snakke om dine behov og avtale en demonstrasjon.

Discover Thermomix

Hold eller delta på en demonstrasjon. Våre demonstrasjoner lar deg finne ut mye mer om matlaging med Thermomix ® og hjelope deg til å avgjøre om du vil kjøpe en.

Discover Thermomix

Levering. Det er på tide å starte å lage mat med din Thermomix og bli med i Thermomix samfunnet.
HVA SKJER PÅ EN THERMOMIX ® DEMONSTRASJON?
På en Thermomix ® demonstrasjon, vil Thermomix ® gjennomgås av en av våre personlige konsulenter, noe som lar deg få de alle funksjonene til kjøkkenmaskinen og smake fire eller fem oppskrifter. Konsulenten bruker Thermomix ® for å lage noen enkle smaksprver til deg og dine gjester og forklarer hvordan du kan bruke Thermomix ® tilpasset dine egne behov.
top