Du vil komme til å arbeide med et produkt, som kan skilte med en misunnelsesverdig historie og et rykte for kvalitet, innovation og for alltid å levere noe spesielt. Det er et produkt, som du og dine kunder kan tro på og føle deg engasjert i, noe som gjør salgsprosessen til en positiv og givende opplevelse for alle parter.

Våre konsulenter selger Thermomix ® på matlagings demonstrasjoner hjemme hos mennesker som er interessert i å lære mer om dette gode produktet. Disse arrangementene finner kunsted etter anmodning og invitasjon fra verten. Vi fokuserer på å levere en professionel presentasjon, som gir potensielle kunder alle de opplysninger, som de behøver for å ta en veloverveid beslutning om å investere i en Thermomix.

Vi lar produktet tale for seg selv ved å vise frem mange av styrkene og de kreative mulighedene den har gjennom interaktive demonstrasjoner. Vi sikrer at tonen er vennlig og uformell, men informativ. Hvis du er lidenskapelig omkring råvarer og mennesker, så kan dette være den perfekte jobb for deg.

 

career-opportunities

Fordelene ved å jobbe MED THERMOMIX ®

Ditt arbeid matcher din livsstil: Vi tilbyr fleksibilitet i henhold til nivået av engasjement. Hvis du kun har et begrenset antall timer, men ønsker at tjene litt ved siden av, er det fint for oss. Hvis du ønsker det, kan du også bruke mere tid på å bygge opp en karriere, som kommer deg og din familie til gode.

Ditt harde arbeid vil bli belønnet: Hos Gurmethuset, vil du jobbe i et fellesskap av kollegaer, som anerkjenner og setter pris på din prestasjon. Etterhvert som du blir mer vellykket, vil din intekt også gjenspeile dette. Vi tilbyder også en lang rekke gaver, serlige turee og finansielle belønninger for yteevne.

Du kan jobbe, når du vil: Du kan bestemme hvor og når du ønsker å jobbe og bestemme de timer, som du er i stand til å forplikte deg til. Du kan alltid tilpasse din jobb som du ønsker, hvis din situasjon endrer seg.

Vi leter etter et langsiktig samarbeidsforhold: Vi er forpliktet til  å bygge opp et varig partnerskap og de som jobber som konsulenter mulighet får se en langsiktig karriere. Jobben er bygd opp omkring din livsstil og gir deg muligheten for å briljere under demonstrasjoner. Men mens du kan stråle som et individ, så tro vi også på teamwork og å yte andre støtte, som betyr, at vi vil arbeide for å hjelpe deg med å oppnå suksess på lengre sikt.

Thermomix ® er et fantastisk produkt, og gir deg en stor mulighet: Vi vet at du vil dele vår passion for Thermomix ®, de interessante aktivitetene, en attraktiv inntekt og gratis utdannelse.

top