HVA KAN THERMOMIX?

Thermomix forener funksjonene til 12 kjøkkenmaskiner i én: den kan veie, mikse, kutte, male, elte, piske, tilberede, kontrollere varme, røre og emulgere. Den daglige matlagning for familien, et lite måltid til en person eller usedvanlige oppskrifter for å underholde – alle lykkes på et blunk. De Thermomix testede oppskriftene strekker seg fra hardkokte egg, salatdressinger, dipp og pesto, dampet fisk og risotto til is. Har du glemt å kjøpe melis eller vaniljesukker? Ingen problem, fordi selv dette kan lett og hurtig lages med Thermomix. Overraskende for mange er at Thermomix også let kan lage is, elt deig, samt blande forfriskende smoothies og shakes. Det er ikke uten grunn at Thermomix er verdens mest berømte kjøkkenmaskin av sin sort – mer enn 7 millioner entusiastiske brukere nyter hver dag å jobbe med den.

HVORDAN BRUKES THERMOMIX?

Det korte svar er; hurtig og lett. Thermomix konseptet er basert på en perfekt avbalansert kombinasjon av intelligent, sofistikert teknologi. Den er brukervennlig designet og lett å sette seg inn i ved gjennomlesning av den medfølgende brukerveiledning. Der finnes tusenvis av oppskrifter med garantert suksess. Disse er tilgengelige i bøker, nyhetsbrev, via YouTube eller hjemmesiden her som løpende blir oppdatert med nye oppskrifter.

HVA ER DET UNIKE VED THERMOMIX?

For 42 år siden da Thermomix ble oppfunnet var den en revolusjon: En kjøkkenmaskin med så mange funksjoner – og i øvrig i en enestående kvalitet – det var i den tid utenkelig. Det er ikke uten grund at Thermomix i dag betraktes som forløperen til de opprinnelige multifunksjons foodprocessorer. Siden oppfinnelsen for 42 år siden er Thermomix løpende utviklet. Med nye tekniske forbedringer, samt fasinasjonen for denne maskinen, har vi i dag en helt unik Thermomix pakke vi kan tilby.

HAR JEG BEHOV FOR EKSTRA TILBEHØR?

Nei. All utstyr følger med fra starten – kjøp av ekstra utstyr er derfor ikke en nødvendighet. Men det er naturligvis mulig at kjøpe utstyret ved siden av. F.eks. er der mange som har to mikseboller.

RENGJØRING AF THERMOMIX?

Rengjøring av Thermomix er så let som matlagning med den. Rester fjernes best ved at fylle litt vann og oppvaskmiddel i miksebollen, heretter settes maskinen et par sekunder på trin 10. Alle avtakbare dele kan let skylles av og rengjøres i oppvaskmaskinen. Selve enheten (maskinhuset) skal bare tørkes av med en fuktig klut.

HVA KOSTER EN THERMOMIX ?

Thermomix koster 12.990,- inkl. mva. Frakt kommer i tillegg. Vi tilbyr dag-til-dag levering. Vi tilbyr også en finansieringsordning – kontakt oss for mer opplysninger om dette.

top