Family_Shooting-003-hprGodkjente Thermomix ® oppskrifter gjør det enkelere å utforske en menge ulike retter, og selv de mest avanserte oppskrifter brytes ned til de enkleste steg som lett kan følges og vil gi deg et fantastisk resultat. Med fullfarge berøringsskjermen, gjør Thermomix ® det enda enklere med Veiledet Matlaging. Denne unike funksjonen tar deg steg for steg gjennom en oppskrift og stiller til og med temeratur og tid for deg. Bare følg stegene og tilsett ingrediensene.

Hvis du er bekymret for å eksperimentere med matlagingen din fordi du mangler alt utstyret, er Thermomix ® det perfekte valget. Den kombinerer tolv ulike funksjoner i en lett å bruke kjøkkenmaskin, så det bli undvendig å kjøpe mange individuelle verktøy og dyre maskiner.

Med mindre å bekrymre deg for, kan du starte med å lage smakfulle og sunne måltider fra bunnen av og oppdage friheten og gleden ved å lage fersk og god mat hjemme.

Thermomix ® tilbyr intelligent matlaging for et bedre liv, men ta ikke bare vårt ord for det. Millioner av fornøyde kunder i hele verden har erfart at Thermomix ® er løsningen på en enklere og smartere matlaging.

top