col_img_4_3_Family_Shooting-085Uansett om din familie er stor eller liten, ung eller gammel, er det ofte så mye som skjer at det kan være vanskelig å lage et sunt hjemmelaget måltid. Som forelder, er du sikkert vant til å gjøre mange ting samtidig, men et ekstra par med hender er alltid velkommen. Detter er hvorfor Thermomix ® er en livredder for travle foreldre som vil gi kjærligheten til god mat tilbake i hjemmet.

Thermomix ® gir deg muligheten til å lage kvalitetsmåltider uanstrengt så hele familien kan nyte det. Og fordi det er raskere mat betyr ikke det at det ikke kan være sunt også. Thermomix ® koker ingrediensene mer forsiktig, hjelper deg til å bevare essensielle næringsstoffer - du kan også se de ernæringsmessige oplysningene for hver oppskrift på skjermen.

Det er en hel verden med ​​spendende mat med Thermomix ®. Velg mellom hundrevis av forretter, hovedretter og desserter. Der er mange all-in-one måltider også, så du kan lage mat i 4 nivåer alle på samme tid, sånn som ris, grønssaker og dampet fisk eller kylling. Multi-lags matlavning betyr, at et helt måltid kan være klart på 20 til 30 minutter, mens du tilbringer mer kvalitetstid sammen med din familie.

Du kan nå si farvell til dyre ferdigretter og begynne å tilberede friske, velsmakende og sunne måltider, som din familie vil elske.

Thermomix ® betyder intelligent matlaging for et bedre liv. Millioner av tilfredse kunder rundt om i verden vet, at Thermomix ® er fremtiden for matlaging. Delta i dette voksende fellesskap og opplev forskjellen!

top