Thermomix ® sin utrolige allsidighet har alltid blitt reflektert i den intelligente og innovative designen med fokus på detaljer. Med TM5 har vi gjenoppfunnet enkelhet en gang til.

Den nyeste Thermomix ® bringer kjøkkenmaskinen inn i den digitale verden med innovativ berøringsskjerm som tilbyr både veiledning på oppskrifter og enkle, intuitive kontroller for å bruke alle de funksjonene du kan ved hjelp av en finger. En annen smart funksjon følger med i form av Oppskriftsbrikken, som er en smart, utskiftbar lagringsbrikke som inneholder en samling brilliante oppskrifter i digital versjon der du kan søke deg igjennom og følge steg for steg trinn på din Thermomix ® skjerm.

Thermomix har også innovative funksjoner som lukkemekanismen, som gjør lokket enkelrer å ta av og på, og en en elektrisk motor som beskytter mot overoppheting. Thermomix ® har også en unik temperaturkontroll for å sikre at maten blir perfekt hver gang.

Alle disse innovative og praktiske funksjonene, kombinert med en ledende energi teknologi, gjør Thermomix ® til den ubestridte vinneren på kjøkkenet!

 

top