Varoma
Thermomix ® Varomaen er et fantasitsk verktøy å ha på kjøkkenet og gir en mer skånsom, enklere måte å få perfejt dampede ingredienser.
Miksebolle
Thermomix ® har en holdbar stål miksebolle, som inneholder mer enn det øyet ser.
Oppskriftsbrikken
Oppskriftsbrikken bringer verdens mat rett inn i din Thermomix ®.
Miksebolle lokk
Lokket til Thermomix er ikke baer en integrert del av den innebygde sikkerheten, men har også noen smarte bruksområder i seg selv.
Varme system
Ingeniørene ved Vorwerk har jobbet hardt for å få og holde høyest mulig standard i alle bruk og resulteter med Thermomix ®.
Vekt
Når presisjon og nøyaktighet kreves for å få til en perfekt oppskrift, vil ikke Thermomix skuffe deg med den innebygde digitale vekten.
Kniven
Kniven er hjertet av Thermomix ®. Med den kan du kutte og male, så vel som forsiktig røre og kna.
Kokekurv
Mat laget i kokekurven holdes unna den roterende kniven for perfekt damping eller koking.
Slikkepott
Den er designet for å fungere perfent samen med Thermomix miksebollen. Slikkepotten er det beste eksempelet på smart design, selv i de minste detaljer.
Sommerfugl visp
Sommerfugl vispen er perfekt til å lage mousser, sauser, piske eggehviter og krem elle å lage ditt eget favoritt smør.
Målebeger
Målebegeret er en annen smart design for TM5.

 

Thermomix ® fra Vorwerk en unik alt-i-ett kjøkkenmaskin, som vil forbedre måten du lager mat på ved å hjelpe deg til åpne opp ditt fulle kulinariske potensiale samtidig som du sparer tid og innsats. Den kompakte designen tar kun opp litt mer plass enn et A4 ark, med dens enorme kraft, allsidighet og innovasjon, utfører den mange jobber i ditt kjøkken.

col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_

Thermomix ® kombinerer 12 kjøkkenenheter i ett med funksjoner som inkluderer veie, mikse, kutte, frese, kna, blende, dampe, koke, presis varme, røre om og emulgere.

Den nye Thermomix bringer kjøkkenet inn i den digitale alderen med en fantastisk farge berøringsskjerm. Du kan følge oppskriftsinstruksjoner på skjermen ved å bruke den smarte Oppskriftsbrikken, som er forbedret med en guidet koke funksjon. Denne innovasjonen garanterer deg suksess da den tar deg steg for steg igjennom oppskriftene på skjermen. Oppskriftene har blitt skreddersydd til å fungere med denne kjøkkenmaskinen, eller kjøkkenroboten som vi liker å kalle den. Alt du trenger å gjøre er å tilsette ingrediensene, og din Thermomix ® vil sette både temperatur og tid for deg. Det er et enkelt og raskt alternativ som kompletterer muligheten til å bruke enhver funksjon manuelt og la deg koke på din måte.

På tross av alle valgene og mulighetene, er den intuitive integrasjonen og berøringsskjermen noe som gjør det alt så mye mer uanstrengt og enkelt å kontrollere. Med en skjerm og en velg bryter, kan du gjøre alt. Enkelhet har blitt gjenoppfunnet.

 

top