Cooking-with-Thermomix–Simplicity-redefinedUlikt tradisjonell matlaging, gir Thermomix ® en presis, konstant temperatur som er automatisk regulert og enkel å tilpasse ved å bruke temperatur velgeren på berøringsskjermen. Varm opp, kok eller fres i miksebollen med kontrollen i fingertuppene for å gi perfekt resultat hver gang. Siden røring er ivaretatt, også, kan du med være sikker på at ingenting setter seg fast eller brenner seg i miksebollen.

Uansett om du vil ha enkel hjemmelaget mat eller gourmetkjøkken, er det bokstavelig talt tusener av oppskrifter tilgjenglig som tilpasser eksisterende retter til Thermomix ®. Når du starter å tenke i Thermomix ® modus, er det uendelige muligheter for å tilpasse dine egne oppskrifter også.

For eksempel har Thermomix ® evnen til å kutte, varme og blande alt i en bolle som gjør at du enkelere kan lage kremet suppe med noen få ingredienser – bare blits på slutten av kokingen så får du en silkemyk konsistens. Eller for gryter der du vil beholde større biter, kan du endre retningen på roteringen og røre med baksiden av kniven.

top