RASK OG ENKEL Å BRUKE

Thermomix ® er kraftfull og allsidig, noe som hjelper deg med å spare tid og lar deg automatisere mye av matlagings prosessen, spesielt med Guidet Matlaging funksjonen med pålitelighet i oppskriftene. Designet gjør også at den er lett å bruke, med en enkel berørings-skjerm som gir deg presis kontroll i fingertuppen.

HOLDER DEG INSPIRERT

Thermomix ® vil inspirere deg til å prøve nye oppskrifter, og til og med drevne kokker vil finne ut at de kan være enda mer kreative med  Thermomix ®. Utfordrende oppskrifter kan bli enkle og Thermomix ® gir deg mer tid til å gi den ekstra touchen til et spesielt måltid!

 

FRISK, DEILIG, SUNN MAT

Finn ut hvordan Thermomix ® kan hjelpe deg med å koke ingrediensene mer forsiktig for friskere og sunne måltider. Det finnes også tusenvis av fantastiske Thermomix oppskrifter som gjør det enkelt å ta hensyn til spesifikke kostholds krav som allergier eller å følge en diett for en sunnere livsstil.

SPARER PENGER

En enkel Thermomix ® overtar for mange andre dyre kjøkkenverktøy og hjelper deg med å spare energi ved å redusere matlagings tiden. Når det er rakst og enkelt å lage fantastisk, restaurant kvalitets måltider hjemme, kan du stoppe å kjøpe dyr takeaway, ferdig lagde sauser og måltider.

VORWERK KVALITET

Takket være Vorwerk’s legendariske kvalitet standard og pålitelighet er hver enkelt Thermomix ® presisjon laget for daglig bruk.

 

 

top