fresh-deliciousVi vet alle at å lage dine egne måltider er en god måte å forsikre oss om at vi spiser mat med bedre kvalitet og færre tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Ferskere mat innholder også ernæringen vi trenger for å være friske og sunne. På tross av et travelt liv, kan det være en utfordring å finne tid til å lage den maten vi egentlig ønsker.

Thermomix ® hjelper deg med å løse disse utfordringene ved å lage fantastisk, fersk mat raskt og enkelt – spesielt gjennom geniale funksjoiner som Veiledet Matlaging som tar stresset ut av matlagingen. Thermomix ® tilbyr også forsiktig oppvarming på lavere temperaturer og rører konstant for jevn koking. Når du koker maten i miksebollen eller damper ingredienser i Varomaen, beholder maten mer av næringen, farge og smak. Du kan selv sette temperaturen så du er sikker på at du ikke overkoker noe. Selvsagt har Thermomix ® en kraftfull blender funksjon som gir deg fullstendig kontroll på teksturen og gir deg nytelsen av deilige ferske frukt smoothier.

 

 

fresh-delicious2Thermomix ® er mer en bare enklere matlaging. Vi gir deg også en verden med spennende oppskrifter som gjør det lettere å spise sunt. Vi lager alle våre oppskrifter med smak i fokus, men prøver også å gi tydelig, ernæringsmessig infomasjon som igjen hjelper deg til å ta gode valg til å spise det du trenger – om det er for å miste vekt, god treningsmat eller god mat til de som har allergier.

Med Thermomix ®, er det mye enklere å lage bedre mat, smartere mat for deg og din familie.

top