Kreativ matlaging med Thermomix Ⓡ

keeping-you-inspired

Unngår du å lage retter hjemme på grunn av tiden det tar, eller kasnkje på grunn av kompleksiteten på retten? Eller er du en god kokk som gjerne vil være mer tilgjenglig eller legge til en spesiell rett på din meny? Eller er du en ekspert kokk som ville elsket å bli enda mer kreativ på kjøkkenet og få tid til å eksperimentere med nye ingredienser og måter å lage mat på?

Uansett hva du vil oppnå, vil Thermomix ® inspirere deg til å bli mer kreativ fordi den vil frigjøre tid og gi deg selvtillitten til å prøve nye ting.

Mange Thermomix ® brukere vil fortelle deg at de ikke kjøper ferdiglagde brød lengre, at de ikke kjøper ferdige sauser, syltetøy eller chutney. Alle disse tingen kan du enkelt lage hjemme med din Thermomix ® uten en tur til butikken.

Thermomix ® vil kanskje inspirere deg til å lage syltetøy på 15 minutter fra noen jordbærester. Thermomix ® vil kanskje også lage et komplett dampet måltid med kylling, som gjør at du enkelt kan bruke det til å lage en kylling kraft på 40 minutter. Eller kanskje er det en utfordrende oppskrift som risotto, som er så enkelt å lage i Thermomix ® slik at du får selvtilliten med det og prøve ulike risottoer hver uke. Eller kanskje du aldri har tid til å lage kaker og så oppdager du at en gulrotkake i Thermomix ® kan være klar på 20 sekunder!

keeping-you-inspired2

Når du blir fortrolig med din Thermomix ® er det en mengde ressurser til Thermomix ® oppskrifter online, i kokebøker og på Oppskriftsbrikken og for å gjøre livet enda enklere kan du også bruke Veiledet Matlaging funksjonen så Thermomix ® kan bidra til perfekt resultat hver gang.

top