quick-and-easy-to-use-1Hvis du velger å lage mat manuelt, kan du sette hastighet, temperatur og tid og la  Thermomix ® fullføre oppgaven. Maskinens lydvarsel lar deg vite når den tiden du satte er ferdig. Thermomix ® har et enkelt grensesnitt som også gir mer tekniske kokker veldig presis kontroll på både temperatur og hastighet for overlegen nøyaktighet i matlagingen.

Når du jobber på kjøkkenet vil du også oppdage den behagelige tidssparende funksjonen som er integrert i din Thermomix ®. Sensorer overvåker automatisk temperaturen for å sikre jevn og konstant temperatur ved oppvarming som gjør matlaging enkelt og uanstrengt. Det er også en selv-rensende funksjon som hjelper å vaske miksebollen etter et måltid er ferdig.

 

 

 

 

quick-and-easy-to-use-2På tross av multi-funksjonene, er Thermomix ® utrolig enkel å bruke og gir perfekt resultat gang etter gang. Med de svært nøyaktige tid og temparatur kontrollene, intuitiv kontroll, kan du være sikker på at Thermomix ® vill gjøre jobben mens du fokuserer på hva du kan gjøre med den tiden du får til overs.

Thermomix ® har en unik Veiledet Matlagings funksjon, dette er vår innovasjon for oppskriftspålitelighet som fører til enkelhet i matlagingen selv med avanserte retter. Thermomix ® har en tydelig farge berøringsskjerm som vil veilede deg igjennom oppskriftene steg for steg. Bare følg instruksjonene og tilsett de ulike ingrediensene når du får beskjed – din Thermomix ® vil veie disse for deg, sette temperaturen og tiden, samt fortelle deg når du tregner å tilsette flere ingreduenser før den neste fasen. Det kan ikke bli enklere.

top