fbpx

Disclaimer

1. Vorwerk har nylig blitt gjort oppmerksom på flere tilbehørsartikler til kjøkkenmaskinen Thermomix®. Tredjepartsprodusenter tilbyr disse produktene som erstatning for eller komplement til originale Vorwerk Thermomix®-deler som for eksempel lokk til miksebolle, tetningsring, miksekniv, miksebolle, miksebollebunn, målebeger, Varoma®, silekurv, slikkepott, sommerfuglvisp eller sprutbeskyttelse.

 

2. I forbindelse med dette gjør vi oppmerksom på følgende: Vi anbefaler at du kun bruker Thermomix® med Vorwerk-originalprodukter eller tilleggsutstyr som Vorwerk har godkjent.

 

3. Med våre originale Vorwerk Thermomix®-tilbehørsdeler er du garantert at Thermomix® fungerer korrekt og sikkert. Alle tilleggsdelene våre er nøye testet, slik at matlagingen går trygt og skadefritt både for deg og Thermomix®.

 

4. Til tross for at vi følger tett med på det som skjer på markedet, kan vi ikke vurdere om eller garantere at Thermomix® vil fungere trygt og pålitelig med tilbehørsartikler som ikke er produsert eller godkjent av Vorwerk. Vi kan ikke gi noen garanti for at det ved bruk av slike tilbehørsartikler ikke vil oppstå personskader, at mat ikke blir kontaminert av utestet plast eller at Thermomix® ikke kommer til skade.

 

5. Tenk på før du bruker tilbehørsartikler fra tredjepartsprodusenter at garantien kanskje ikke dekker skader som skyldes bruk av ikke-originalt utstyr.