fbpx

FAQs

Ja, alt tilbehør kan vaskes trygt i oppvaskmaskin. Demonter alltid miksebollen før du setter inn i oppvaskmaskinen for rengjøring. Tørk nøye, spesielt pinnene under bollen, før montering og bruk.

HVORDAN DEMONTERE MIKSEBOLLEN Hvis du vil rengjøre miksekniven og miksebollen grundig, må du ta ut miksekniven.

 1. Hold miksebollen slik at åpningen peker oppover.
 2. Drei miksebollen med klokken 30 grader med urviseren og mot urviseren, og trekk bunnen nedover. Miksekniven forblir i miksegryten.
 3. Hold forsiktig den øvre delen av miksekniven og fjern den sammen med tetningsringen.
HVORDAN MONTERE MIKSEGRYTEN
 1. Kontroller at tetningsringen på miksekniven er riktig plassert under knivlageret.
 2. Hold miksegryten slik at åpningen peker oppover.
 3. Hold forsiktig den øvre delen av miksekniven og sett den sammen med tetningsringen, inn i hullet i bunnen av miksegryten til tetningsringen berører bunnen av bollen.
 4. Fest mikse bolle sokkelen til bunnen av miksegryten.
 5. Drei miksegryten med 30 grader mot håndtaket for å låse miksekniven godt på plass.
 6. Kontroller at mikse bolle sokkelen sitter godt på plass. Miksegryten går bare inn i basisenheten hvis den er korrekt montert.

En av fordelene med det nye målebegeret er støyreduksjonen. Det nye målebegeret er laget i et materiale som demper støy. Det sitter fast i lokket og rister ikke under bearbeiding av mat (forskjellen fra TM5 målebeger er feks tydelig under eltefunksjonen). Videre faller den ikke ned når du tar av lokket fra miksebollen. Du kan faktisk løfte av lokket ved hjelp av koppen som et håndtak. Hold koppen fast slik at lokket kan løftes av og vendes direkte. Dette hindrer gris når du tar av lokket.

Målebegeret har en kapasitet på 100 ml.

"Ja, kniven er merket med en 6-sifret kode; de første 4 sifrene inneholder produksjon år og uke YY WW ".

Miksekniven slites ut over tid hvis Thermomix® TM6 brukes regelmessig til hakking av hard mat. Vi anbefaler å erstatte blande kniven hver 250-300 timers bruk.

Målebegeret tetter hullet i lokket til miksebollen for å unngå varmetap og forhindrer at ingrediensene renner over. Du kan også bruke målebegeret til å måle ingredienser. Den har 100 ml og 50 ml merking. Hvis du ønsker å ha litt væske i miksebollen, er det ikke nødvendig å fjerne målebegeret. Bare hell væsken langsomt på lokket. Det vil gradvis dryppe inn i miksebollen. For å legge til større mengder væske eller ingredienser i miksebollen, løft målebegeret fra hullet i lokket. Fortsett som følger:

 1. Skyv målebegeret forsiktig forover.
 2. Vipp målebegeret oppover og løft det ut.

Det er ikke sikkert at miksebollen er riktig montert.

 • Kontroller om miksebollen er satt rett sammen og låst på riktig sted

Koble apparatet fra strømforsyningen før du rengjør baseenheten. Rengjør skjermen på samme måte som hovedenheten: tørk av med en fuktig, myk klut og skånsom rengjøringsmiddel. Bruk vann sparsomt for å hindre at fuktighet kommer inn i apparatet. Ikke bruk skarpe redskaper eller sterke rengjøringsvæsker/sprayer.

Noen fargede ingredienser som karri, gulrøtter, tomater etc. kan forårsake flekker på plast. Den spesifikke overflateteksturen i delene betyr at dette ofte er uunngåelig. For å unngå slike flekker, må du tørke farget mat av plastdelene så raskt som mulig. De fleste andre misfarging vil forsvinne automatisk over tid. Å eksponere delene i direkte sollys kan hjelpe med dette. Misfarging vil ikke skade helsen din på noen måte, og det vil heller ikke svekke funksjonaliteten til maskinen eller delene.

For enda større sikkerhet er silekurven utstyrt med lokk. Den er permanent festet til silekurven og må ikke fjernes! Alle komponentene tåler oppvaskmaskin. Plasser plastdeler, spesielt miksebollelokket, i den øverste skuffen i oppvaskmaskinen for å unngå deformasjon som følge av eksponering for høyere temperaturer og trykk fra gjenstander over. Noen av plastdelene kan bli litt misfarget, men dette påvirker ikke helsen din eller hvordan delene fungerer. Rengjør alle deler av Thermomix® TM6 grundig etter hver bruk.

Thermomix® selges direkte fra Mixtos nettbutikk, shop.mixto.no. Å bli introdusert til Thermomix® av en konsulent gir muligheten til å bli kjent med de ulike funksjonene og finne ut hvordan man kan nyttiggjøre seg dem. Dette gjør at du som en potensiell kunde vil kunne dra nytte av personlige råd og veiledning, både før og etter ditt eventuelle kjøp av Thermomix.

Å bestille en demo er den beste måten å oppdage Thermomix® på, helt gratis og uten forpliktelser. På Thermomix-demo viser en av konsulentene våre deg Thermomix®. Der kan du gjøre deg kjent med alle apparatets funksjoner for å tilberede ulike smakfulle retter. Du og dine eventuelle gjester kan deretter nyte smaksprøver fra Thermomix® mens du lærer nyttige tips og triks for bruk av apparatet. Du kan også delta på et av våre matlagingskurs. Bare ta kontakt med din personlige konsulent. Du kan også bli kjent med Thermomix® i Mixtos showroom og samarbeidende demokjøkken.

Ja, TM6 Varoma lokk, TM6 Varoma brett og TM6 Varoma fat har samme størrelse som for TM5. De er fullt kompatible i begge modeller.

Ja, TM6 Varoma lokk, TM6 Varoma brett og TM6 Varoma fat er laget av samme materiale som for TM5. De er fullt kompatible i begge modeller.

Kompatible deler:

 • silekurv, men ikke anbefalt
 • Varoma lokk
 • Varoma brett
 • miksebollelokk
 • målebeger, men anbefales ikke
 • Slikkepott, men ikke anbefalt
 • Varoma fat

Kompatible deler:

 • silekurv, men ikke anbefalt
 • Varoma lokk
 • Varoma brett
 • miksebollelokk (kun kompatibel mellom TM5 og TM6)
 • målebeger, men anbefales ikke
 • Slikkepott, men ikke anbefalt
 • Varomafat

TM5 miksebolle passer ikke i TM6, det vil vises en feilmelding om man forsøker å sette den inn. Det er laget en teknisk begrensning slik at man ikke kan sette inn en TM5 bolle i TM6 maskin, og vise versa. Årsak: materiale av TM5 bolle tåler ikke høye temperaturer.

TM5 oppskrifter kan tilberedes med TM6. TM6- oppskrifter med automatiserte moduser er ikke kompatible med TM5

Du kan legge til mer enn én maskin, men bare én per modell (altså kun en TM5, enTM31 og en TM6). Du kan legge til opptil 5 Cook-keys på en Cookidoo-konto

Med registrering på Cookidoo® mottar du prøveabonnementet Cookidoo®, som gir deg gratis tilgang til alt innholdet i Cookidoo® i 30 dager. Hvis du deretter bestemmer deg for å kjøpe og bruke Cook-Key® for din TM5, når du aktiverer Cook-Key® på Cookidoo® vil du automatisk motta gratis prøveabonnement Cookidoo® og har fri tilgang til Cookidoo® i seks måneder. Når du kjøper en TM6 og registrerer enheten på Cookidoo®, vil du automatisk motta gratis prøveabonnement for Cookidoo og har fri tilgang i ytterligere 6 måneder. Etter det, kan du ha tilgang til Cookidoo ved å kjøpe det årlige abonnementet på 36 EURO.

For å endre Cookidoo konto må du logge ut og koble TM6 til din Cookidoo profil. Alle bokmerker og oppskrifts lister fra profilen din blir slettet fra enheten. Deretter kan du logge på med en annen profil. For å gå tilbake til den forrige, må du logge ut igjen og slette kontoen fra TM6. Når du logger inn med den forrige kontoen, vil TM automatisk synkronisere og listene og favorittene dine vil være tilbake.

WiFi-forsterkere er tillatt. Testen har vært vellykket.

Ja, men du må endre manuelt på innstillinger det nettverket du vil bruke hver gang. Den vil ikke bytte automatisk.

Hvis du er koblet til WiFi og logget inn på Cookidoo på TM6 din, skjer synkroniseringen umiddelbart med all aktivitet du gjør på Cookidoo.

Hvis du er koblet til WiFi og logget inn på Cookidoo på TM6 din, skjer synkroniseringen umiddelbart med all aktivitet du gjør på Cookidoo.

Ingen inkompatibilitet. Du kan sette opp NWOT Appliance-menyene på ett språk og ha cookidoo innstillingene på et annet språk, og maskinen vil vise deg hver meny i språkene du valgte.

Nei, NWOT kommer med noen oppskrifter klar til bruk. For flere oppskrifter registrere deg for å Cookidoo og utforske grunnleggende kokebok (ingen abonnement nødvendig).

Dine bokmerkede oppskrifter og samlinger som er opprettet og lagret, beholdes etter at abonnementet utløper i 30 dager. Alle annet oppskrifter som bare var tilgjengelig under medlemskontingent er merket med grått/inaktiv og er ikke lenger tilgjengelig. Alle oppskrifter, samlinger, kokebøker og aktiverte oppskrifts brikker som allerede er kjøpt, kan vises i mine oppskrifter-delen. Etter at medlemskapet er utløpt kan du fortsatt lage mat en av dine allerede synkroniserer Cookidoo oppskrifter 50 ganger. Enheten vil varsle deg om det. Etter denne perioden er ikke Cookidoo oppskriftene tilgjengelig lenger. Eller... Etter 30 dager må enheten kobles til Cookidoo for å verifisere gyldig abonnement.

Alle oppskrifter som ble lagret i bokmerker eller samlinger online er tilgjengelige selv om man er offline (maks. tid for tilgang = 30 dager). I tillegg er alle oppskrifter fra velkomst boken for forhåndsvalgte land alltid tilgjengelig.

Søkeresultatet avhenger av søkefilteret. Søket oversetter ikke, slik at du bare kan finne oppskrifter hvis de inneholder ordet på det språket som brukes. Hvis du søker i flere land og oppskriften er tilgjengelig i alle, vil det bli vist flere ganger.

Du har muligheten til å søke etter oppskrifter med spesielle ingredienser direkte på Cookidoo på din TM6. Sveip til høyre på startskjermen og begynn å utforske oppskrifts verdenen til Cookidoo. Dette søket med spesielle søkeord, ingredienser/negative ingredienser er selvfølgelig også mulig med Cookidoo app eller på Cookidoo nettstedet.

Du vil alltid finne den grunnleggende kokeboken til landet du velger i løpet av innførings fasen på TM etter at du slo den på for første gang; Denne boken er også tilgjengelig når du er frakoblet.

For å endre Cookidoo konto må du logge ut og koble TM6 til din Cookidoo profil. Alle bokmerker og oppskrifts lister fra profilen din blir slettet fra enheten. Deretter kan du logge på med en annen profil. Hvis du vil gå tilbake til den forrige, må du logge ut igjen og slette kontoen fra TM6. Når du logger inn med den forrige kontoen, vil TM automatisk synkronisere og listene og favorittene dine vil være tilbake.

Under innstillinger på Cookidoo®-profilen kan du logge på med legitimasjonen din fra profilen du allerede har opprettet, og se informasjon om kontoen.

For lanseringen er det bare følgende språk som vil være tilgjengelig: tysk, sveitsertysk, østerriksk tysk, engelsk UK, engelsk USA, engelsk Australia, spansk, Spansk Mexico, fransk, italiensk, italiensk Bimby, nederlandsk, polsk, portugisisk, forenklet kinesisk. Nye språk vil bli tilgjengelige gjennom programvareoppdateringer.

Nei, energiforbruket for høyere temperaturer er selvfølgelig høyere enn for lavere temperaturer, siden mindre oppvarmings kraft er nødvendig for å nå den ønskede temperaturen. I tillegg, siden volumet i TM6 bollen er mindre enn i et konvensjonelt langsomt kokeapparat, er energiforbruket for langsom matlaging i TM6 også lavere i forhold til andre enheter på markedet.

NWOT har 4 forskjellige oppvarmings moduser: Standard, Soft (kun tilgjengelig i hastighet 2, 2, 5 og 3), Varoma (kun tilgjengelig hvis Varoma er valgt) og 160 º C (skjult oppvarmings program kun tilgjengelig i guidet matlaging).

Varoma for dampkoking, 120 ° C (for sauting), høyeste temperatur for steking/bruning, bare i guidede matlagings oppskrifter. 90 ° C kontroll oppvarming (som kremer med egg), 37 ° C rom temperatur.

"Dette er de tilgjengelige modusene for NWOT: Vekt, Turbo, Deig, Forhånds-rengjøring, Vannkoker, Blande, Slow Cook, Pisk, Sous-vide, Fermentering, Høy temperatur, Sukker stadier.

Rengjørings modusen tar opptil 5 minutter, fordi den er automatisert og kontrollerer mengden av vann og temperatur. Vannet varmes opp slik at varigheten avhenger av den opprinnelige temperaturen. Selvfølgelig trenger ikke rengjøringsmodus brukes hver gang enheten er satt opp, men det er noen oppskrifter hvor det er svært nyttig å ha denne smarte, automatisk rensing modus tilgjengelig, som tilpasser seg restene og deres konsistens i bollen. For å komme til hjørnet av lokket trenger du minst 1,5 liter vann.

Låsesymbolet vises fordi det ikke er mulig å endre standardinnstillingene i denne modusen.

Varoma modus er den høyeste temperatur du kan bruke til manuell matlaging. 160° C er kun integrert i Cookidoo guidede oppskrifter som er en del av NWOT moduser. Bruk utenom dette er teknisk blokkert av sikkerhets grunner.

Deig modus kan brukes for å lage deiger spesielt gjær deiger og andre tunge deiger. Maksimal vekt er 1000g. -5 ganger dreining med klokken i 2,5 sekunder og pause i 2,5 sekunder etter hver dreie tid. -1 gang dreining mot klokken i 2,5 sekunder og pause i 2,5 sekunder etter hver dreie tid. Deig modus kan brukes til temperaturen opptil 60 ° c og 600 RPM hastighet. Bruk målebegeret når du bruker den til å unngå at ingrediensene spruter ut av miksebollen. Når du har tunge deiger kan du bruke slikkepott for et bedre elte resultat.

Hakk med høy hastighet opp til 10 700 rotasjoner per minutt. Turbo modus kan brukes til en kort hakking fra 0,5 – 2 sekunder med høyeste hastighet. Turbo kan brukes opptil temperaturen 60 ° c. Vennligst bruk målebegeret når du bruker Turbo for å unngå at ingrediensene spruter ut av miksebollen. Du kan bruke denne modusen feks. for å raspe parmesan, lage brødsmuler, kverne pepper eller sukker.

Veier i 1g intervaller. Vekt kan brukes inntil hastighet 4. Inntil 3 kg kan måles i én måling. 6 kg er den maksimale akkumulerte vekten som kan måles. Mål tilgjengelig i kg og oz.

Beskrivelse (info tekst GUI): hell maksimalt 1 liter vann og en liten dråpe vaskemiddel eller 50 g eddik i miksebollen og Thermomix® vil forhåndsrense seg selv. Hjelper også hvis kniven sitter fast (i slike tilfeller kan det ta opptil 1 time). OBS: Bruk målebegeret for å forhindre sprut og ikke bruk mer såpe enn indikert ellers vil skum komme ut av miksebollen. Modus for forhåndsrens av miksebollen gjør det mye enklere (raskere, mindre anstrengelse) å rengjøre bollen. Maskin atferd under modus: (hvis motoren er blokkert, vil karamell ""reparer""-modus utføres først).

 1. varm opp vann til 45 ° c ved hastighet 2.
 2. Start rotasjon 40 sekunder/hastighet 4 alternerende hver 10 sekunder rotasjon.
 3. Tiden er ute og modus ferdig.
  1. Parametere: Hastighet: Forhåndsrense-modus er en sekvens, først blanding på hastighet 4 til ønsket temperatur er nådd, deretter vekslende rotasjon for å fjerne rester fra under knivene lettere. Temperatur: For tiden satt til 45 ° c, men etter input fra brukere vil det enten være 37 ⁰ C eller 45 ⁰ C i fremtiden. Testing viser at forhånds-rensing av rå deigrester med varmt vann er mot sin hensikt (den kokes og fester seg) og beste resultatene er oppnådd på 37 ⁰ C (konsept om hvordan å implementere disse 2 temperaturer fortsatt under diskusjon).

Informasjon tekst: Varm opp 100-1800 g vann mellom 37 ° c (f. eks baby flasker) og 100 ° c (f. eks te, pasta). OBS: Vennligst bruk målebegeret for å hindre at vannet koker over... Maskin atferd under modus:

 1. Varm innholdet til ønsket temperatur ved hastighet 1.
 2. Varm opp til ønsket temperatur er nådd eller etter maks 90 min.
 3. Hold ønsket temperatur i 5 sek og stopp.
Merk: vannkoker er en modus som brukes til å varme opp vann, som alle andre vannkokere, ikke melk. Derfor bør det ikke forekomme at det koker over. Tekst i info nevner ikke over koking i Master versjon nettopp fordi den beskriver oppvarming av vann.

Beskrivelse (info i GUI): med denne modusen kan du fermentere visse matvarer ved en konstant temperatur. Sett tiden opptil 12 timer i forveien med en temperaturen mellom 37-70 ° c. Denne modusen kan brukes til å gjære yoghurt eller gjære deig i Varoma parabolen i et varmt miljø skapt av den varmere temperaturen i vannet i bollen. For å beskytte mot muligheten for rust, må saften av en halv presset sitron eller et teskje av vitamin C/askorbinsyre pulver tilsettes til vannet. Maks. 12 timer er tillatt så lenge oppskriftene i GC inkluderer askorbinsyre eller sitronsaft i miksebollen når gjæringen finner i sted i Varoma. Maskin atferd under modus:

 1. no time/[temperaturen]/Reverse/Speed skjeen til temperaturen er nådd.
 2. 4 min (for temperaturer til 50°C), 10 min (for temperaturer 55°-70°C), 20 min (for temperaturer høyere 70C) ved revers/hastighet skje.
 3. resten av definert [tid] på [temperaturen] uten hastighet.
Tips for bruk i oppskrift utvikling: for å hindre muligheten for korrosjon (rust) av kniver eller miksebolle må vannet for å varme opp Varoma ha askorbinsyre i pulverform eller sitronsaft som info teksten nevner. Dette er obligatorisk for oppskrifter i Guidet Cooking (ingrediensen må inkluderes i liste over ingredienser, forberedelse tekst og GC prompt). Bruk gjæring med vann i bollen ved 70°C for å lage yoghurt i Varoma. Bruk gjæring ved 37°-40° C for å lage yoghurt i miksegryten. Prøv gjæring deiger i bollen på 37° C (så dring omrøring tiden ikke skader deigen) eller i Varoma med vann i bollen ved 65°-70° C. Utforske muligheter til å gjære teater oster i container plassert i Varoma med vann i bollen ved 55°-60° C.

Erstatter den tradisjonelle/ekstra mikseren for å tilberede for Beispiel vibrering eller smoothies. Puréen, supper, smoothies, de alle er laget i denne modusen. Sett ingrediensene i bollen opp til maksimalt 2 kilo. Ting ville begynte langsomt på hastighet 5 og automatisk øke til hastighet 6-8. Vennligst bruk målebegeret, for å hindre på ingrediensene spruter ut av bollen. Moduser starteren når temperaturen er under 60 º C med en starthastighet. Hastigheten increasy gradvis til målet er nådd og forblir på målet hastighet til slutten.

Beskrivelse (info i GUI): denne modusen lar deg lage vakuum-pakket kjøtt, fisk og sjømat, grønnsaker eller frukt med en definert og konstant temperatur mellom 40-85 ° c i opptil 12 timer. Resultatet vil bli saftig, myk og øm. Plasser kjøtt, fisk, grønnsaker (eller til og med sjokolade) i en vakuumpakket veske, plasser posen i kokekurven og dekk den med vann. OBS: Bruk målebegeret til å forhindre at ingrediensene spruter ut av miksegryten. For å beskytte mot muligheten for rust, saften av en halv presset sitron eller et nivå teskje av vitamin C/askorbinsyre pulver må tilsettes til vannet. Merk: sous vide-vedlegget er ikke tilgjengelig ennå. Putre varmer seg er den eneste måten å oppnå det så langt. Maskin atferd under modus:

 1. temperaturen er satt til [temperatur] og hastighet til 1, revers
 2. basert på definert [tid] vil oppvarmingen bli gjort på den
 3. etter koking enheten stopper.
  1. Tips og hint for bruk i oppskriften utvikling:
   • For å hindre muligheten for kniver eller blande bolle korrosjon (rust) vannbad må ha askorbinsyre i pulverform eller sitronsaft som info teksten nevner. Dette er obligatorisk for oppskrifter i guidede Cooking (ingrediens må inkluderes i listen over ingredienser, forberedelse tekst og GC prompt).
   • Bruk kokekurven til vi har et sertifisert sous-vide-tilbehør (bladdeksel).
   • Deler må være små på grunn av bruk av koke kurv NWOT (med lokk). Vann må sirkulere rundt vakuumpakket mat (rundt hver pose).
   • Prøv å bruke poser der maten passer, men ikke for stor til å unngå overflødig bag å kaste og bruke plassen i kok kurv.
    • Mattrygghet: matlaging ved lave temperaturer kan føre til bakteriell vekst uten å drepe, Vær oppmerksom på det mest relevante forholdet er tid/temperatur/tykkelse på stykke mat. Jo lavere temperatur og tykkere mat, den lengste det tar å ha endelig temperatur i kjernen. Beskrivelse (info i GUI): denne modusen lar deg lage vakuum-pakket kjøtt, fisk og sjømat, grønnsaker eller frukt med en definert og konstant temperatur mellom 40-85 ° c i opptil 12 timer. Resultatet vil bli saftig, myk og øm. Plasser kjøtt, fisk, grønnsaker (eller til og med sjokolade) i en vakuumpakket veske, plasser posen i kokekurven og dekk den med vann. OBS: Bruk målebegeret til å forhindre at ingrediensene spruter ut av miksegryten. For å beskytte mot muligheten for rust, saften av en halv presset sitron eller et nivå teskje av vitamin C/askorbinsyre pulver må tilsettes til vannet. Merk: sous vide-vedlegget er ikke tilgjengelig ennå. Putre varmer seg er den eneste måten å oppnå det så langt. Maskin atferd under modus:
     1. temperaturen er satt til [temperatur] og hastighet til 1, revers
     2. basert på definert [tid] vil oppvarmingen bli gjort på den
     3. etter koking enheten stopper.
     Tips og hint for bruk i oppskriften utvikling:
     • For å hindre muligheten for kniver eller blande bolle korrosjon (rust) vannbad må ha askorbinsyre i pulverform eller sitronsaft som info teksten nevner. Dette er obligatorisk for oppskrifter i guidede Cooking (ingrediens må inkluderes i listen over ingredienser, forberedelse tekst og GC prompt).
     • Bruk kokekurven til vi har et sertifisert sous-vide-tilbehør (bladdeksel).
     • Deler må være små på grunn av bruk av koke kurv NWOT (med lokk). Vann må sirkulere rundt vakuumpakket mat (rundt hver pose).
     • Prøv å bruke poser der maten passer, men ikke for stor til å unngå overflødig bag å kaste og bruke plassen i kok kurv.
     Mattrygghet: matlaging ved lave temperaturer kan føre til bakteriell vekst uten å drepe, Vær oppmerksom på det mest relevante forholdet er tid/temperatur/tykkelse på stykke mat. Jo lavere temperatur og tykkere mat, den lengste det tar å ha endelig temperatur i kjernen.

Beskrivelse (info i GUI): med denne modusen kan du lage din egen honeycomb, karamell sprø, karamell, lollipops og andre søtsaker. Avhengig av temperaturen vil du ende opp med: (f.eks. sirup), myk ball (f. eks. fudge), fast ball (f.eks. myk karameller), hard ball (f.eks. Nougat), myk sprekk (f.eks. chewy søtsaker), hard crack (f.eks. fløtekaramell), klar væske, brun væske (f.eks. flytende karamell). Maskin atferd under modus:

 1. varme opp til 119 ° c nås med hastighet 200 RPM (hastighet 2) med klokken.
 2. Heat med [temperatur] for [Time] uten omrøring. Mens skriptene (maskin atferd) er de samme i alle tilfeller, er det 2 forskjellige GPAs nødvendig basert på om oppskriften har fett (smør, fløte..) eller ikke i den.
Målet er alltid det samme når du bruker høyere temperaturer enn 120 C og Varoma, unngå at brukeren varmer opp bare fett. For å utvikle oppskrifter i RDs-enheter uten aktiv GPA trenger vi bare en åpen modus ikon (uten GPA) for Sugar stadier. For å sjekke om en oppskrift arbeider med GPA bare koker det manuelt ved hjelp av modus ikonet med GPA som tilsvarer. Sugar stadier uten fett: algoritmene virker ved å sjekke varme kurven (alltid for å unngå at kunder bruker eksisterende oppskrift spørsmål for å varme opp bare olje eller annet fett). Hva kan oppvarmingstiden kurve viser? Den raskeste varmen øker jo mer sannsynlig er det bare fett fordi:
 • Fett alene varmer opp raskere
 • Fett og sukker tar lengre tid
 • Vann eller andre ingredienser som ikke er fett + sukker ta enda lenger (dette er grunnen til at vi trenger 2 forskjellige GPAs, en for oppskrifter som har fett, en annen for oppskrifter uten fett).
Sugar stadier med fett: samtidig den sjekker oppvarmingstiden kurve, det tar også hensyn til massen, derfor f. eks, smør for karamell saus og Peanut sprø (30 g) bør legges i ett stykke så mye som mulig og kaldt fra kjøleskapet slik at det ikke er t OO myk. Og i Carmel gi bort i terninger 2-3 cm (80 g i alt) også kaldt fra kjøleskapet. Den honeycomb oppskriften kanskje ikke fungerer med visse typer brunt sukker, er det opp til deg å avgjøre om du fjerner alternative ingrediensen for hvitt sukker, må sjekke det med brunt sukker og hvis resultatet ikke er bra, fjerne alternative brunt sukker. Oppskrift utvikling: Når du utvikler oppskrifter, husk hva du ønsker å oppnå for å stille inn riktig temperatur ved hjelp av sukker etapper diagrammet i neste lysbilde, er det ikke det samme for marshmallows eller fudge som temperaturen som trengs for lollipops. Det er mange søte oppskrifter der du kan bruke den eksisterende NWOT oppskrifter som en mal: lage forskjellige smaker gi bort ved å legge aromaer, eller som

Varoma® er en spesiell setting for dampkoking og dampende ingredienser. Du kan justere den i displayet via temperatur velgeren. Når du angir innstillingen for Varoma® ved hjelp av temperatur velgeren, kan opptil 120 ° c nås. Den nøyaktige temperaturen avhenger av ingrediensene som brukes, for eksempel olje. Når du lager damp i Varoma®, fordamper 250 g vann eller vannbasert væske innen 15 minutter. Under dampkoking med Varoma®, er den maksimale hastigheten nivå 6. Fra en hastighet på 6,5, er oppvarming automatisk deaktivert.

Nei, fordi den høyest tilgjengelige temperaturen ikke er høy nok til å steke ingrediensene dine. Av sikkerhetsmessige årsaker er heller ikke denne bruken beregnet på TM6.

Du kan veie inn ingredienser mens motoren kjører opp til hastighet 4. Bare gjør det når rotasjonen av bladene er glatt, ingen væske med chunky biter av mat i bollen, fordi bumping av peaces kan destabilze senible skala.

Hvis du sveiper til venstre på startskjermen, er du i modus skjermen og kan velge ønsket modus.

KONFIGURERE WI-FI-NETTVERKET

 1. Velg Hovedmeny > innstillinger > Wi-Fi.
 2. Aktiver Wi-Fi ved å trykke på skyvekontrollen på høyre side. Lysbilde kontrollen er nå grønn og beveger seg fra venstre mot høyre. Alle tilgjengelige Wi-Finetworks og deres status (åpen eller sikret) vil bli vist.
 3. Velg Wi-Fi-nettverket som du vil koble Thermomix® TM6 til, og velg det på Thermomix® TM6-skjermen.
 4. Skriv inn passordet for det valgte Wi-Fi-nettverket, og trykk på Connect. I listen over Wi-Fi-nettverk changesto statusen til det valgte Wi-Fi-nettverket koble til. Hvis Thermomix® TM6 har koblet til Wi-Finetwork, endres statusen for Wi-Fi-nettverket til tilkoblet, og en greentick vises ved siden av det tilkoblede nettverket.
FJERNE ET NETTVERK Hvis du allerede har koblet Thermomix® TM6 til et Wi-Fi-nettverk andwant for å slette den, gjør du følgende:
 1. Velg Hovedmeny > innstillinger > Wi-Fi. Hvis Wi-Fi allerede er aktivert, vises en liste over alle tilgjengelige Wi-Fi-nettverk, inkludert nettverket Thermomix® TM6 er koblet til. Det koblet nettverket er merket med en grønn hake.
 2. Velg Wi-Fi-nettverket Thermomix® TM6 er koblet til. Det neste skjermbildet vil vise alle detaljer om dette nettverket.
 3. Trykk på Fjern nettverk. Dette vil fjerne forbindelsen mellom Thermomix® TM6 og Wi-Finetwork. alle tilgjengelige Wi-Fi-nettverk og deres status (åpen eller sikret) vil bli dis-spilles. Nettverket du har fjernet, blir ikke tatt med i listen.
KOBLE TIL MED WPS
 1. Velg innstillinger > Wi-Fi.
 2. Aktiver Wi-Fi ved å trykke på skyvekontrollen på høyre side. Lysbilde kontrollen er nå grønn og beveger seg fra venstre mot høyre. Alle tilgjengelige Wi-Finetworks og deres status (åpen eller sikret) vil bli vist.
 3. bla helt ned, og Bekreft koble til med WPS. Det neste skjermbildet inneholder informasjon som ber deg om å trykke på WPS-knappen Pådin ruteren.
 4. Trykk på WPS-knappen på ruteren. Nettverket som Thermomix® TM6 er koblet til med WPS, vil selskapers listen over Wi-Fi-nettverk med statusen tilkoblet.

Nei, TM fungerer uten Internett-tilkobling. Men du vil ikke ha tilgang å Cookidoo, skjønt bortsett dine bookmarks og oppskriftslister.

Det er kanskje ikke et tilgjengelig nettverk. Sjekk din Wi-Fi. Wi-Fi-funksjonen kan være deaktivert. Konfigurere et nettverk:

 1. Velg Hovedmeny > innstillinger > Wi-Fi.
 2. Aktiver Wi-Fi ved å trykke på skyvekontrollen på høyre side.
 3. Lysbilde kontrollen er nå grønn og beveger seg fra venstre mot høyre. Alle tilgjengelige Wi-Finetworks og deres status (åpen eller sikret) vil bli vist.
 4. Velg Wi-Fi-nettverket som du vil koble Thermomix® TM6 til, og velg det på Thermomix® TM6-skjermen.
 5. Skriv inn passordet for det valgte Wi-Fi-nettverket, og trykk på Connect.
I listen over Wi-Fi-nettverk changesto statusen til det valgte Wi-Fi-nettverket koble til. Hvis Thermomix® TM6 har koblet til Wi-Finetwork, endres statusen for Wi-Fi-nettverket til tilkoblet, og en greentick vises ved siden av det tilkoblede nettverket. Hvis det ikke er mulig å konfigurere et nettverk, kan du kontakte kundeservice.

Skjermoppløsning: 1024x600. Multitouch: teknisk mulig, men ikke integrert.

Farts området er det samme som TM5

Maksimal lagringskapasitet er 8GB. Hvis mer kapasitet brukes av oppskrifts lagring, vil ikke programvaren fungere som forventet. Den totale mengden av oppskrifter avhenger av mengden av bilder og videoer.

Høy spenning: fra 175V-180V til 245V-250V//lav spenning: fra 100V-105V til 130V-135V. Samme som TM5.

Bluetooth vil bli aktivert etter lanseringen i alle NWOTs trodde en programvareoppdatering. Det vil bli kommunisert på forfallstid.

Nei, den nye TM har ikke en induksjon varmesystem-men en integrert direkte varmesystem, som er enda bedre. Det integrerte direkte varmesystemet fungerer uten energitap og er fritt for elektromagnetisk stråling.

Årsak: den enorme prisen på en ny mold og høy kompleksitet til å justere begge sider som sikrer en perfekt simetry og plast kvalitet.

Kapasitet: 2, 2 l = maks. kapasitet på bolle -størrelse og vekt: base enhet vekt = 7.95 kg/Varoma vekt = 0, 80kg/størrelse base enhet = 34, 10 cm x 32, 60 cm x 32, 60 cm (h x l x w)/størrelse Varoma = 13, 10 cm x 38, 30 cm x 27, 50 cm (h x l x w) -Sprut vann og støvbestandig: Ja -Mobil og trådløs: 2,4 GHz: IEEE STD 802.11 b/g/nTM 5 GHz: IEEE STD 802.11 n/a/acTM Bluetooth® spesifikasjoner versjon 4,2 Bluetooth® lav energi spesifikasjoner versjon 4,2 -lydavspilling: Nei -Eksterne knapper og kontakter:? -Strøm: 1000 W strømforbruk -Sensor: temperatur sensor integrert i miksegryten. -Operativ system: Linux -Tilgjengelighet: ikke levert ennå. Språk -I boksen: Bruksanvisning, velkommen bok (valgfritt), Varoma parabol inkl. lokk og brett, butterfly visp, kok kurv, Splash vakt, målebeger, slikkepott, bolle inkl. lokk, kniv, tetningsring, mikse bolle base, NWOT base enhet. -Motor hastighet: 100-10.700 omdreininger per min. (mild røre 40 RPM). 500 har en effekt på W.

Huset er laget av høykvalitets plast materiale. Miksegryten og kniven er laget av rustfritt stål. Alle brukte materialer overholder REACH *-forskriften. * Forordning (EC) ingen 1907/2006 Alle materialer som er i kontakt med mat ikke inneholder noen flexibilizer. Bare elektriske kabler inneholder noen flexibilizer (ikke mulig uten).

Ja, den er designet for å motstå mer enn 160 º C.

Den GUI oversettelser fra asiatiske språk i pågående, slik at NWOT vil kunne vise asiatiske språk. Høyst sannsynligvis bare kinesiske forenklet og Taiwansk ville være anvendelig av innlede dato, bortsett fra annet språkene idet thailandsk, vietnamesisk, koreansk eller malayisk ville være inkludert inne det komme OTA oppdaterer.

50,000 enheter x dag (dette er dagens server kapasitet. I løpet av de første 6 til 12 måneder etter NWOT lansering, vil mange programvareoppdateringer skje. Etter det første året forventer vi å ha en mye mer stabil programvare, så vi forventer å lansere 3 til 4 oppdateringer i året. Det betyr at dagens server kapasitet er nok til å møte de oppdaterings volumene forventes i en rimelig tidsramme.

Ingen zoom-alternativer er planlagt.

Gå til "om Thermomix" i innstillingene til din Thermomix meny. Serienummeret er i tillegg merket på typeskiltet på understellet av maskinen.

Du kan finne alle mulig endre inne det fulgte menyvalg mulighetene under hovedavdeling meny innfatningene: INNSTILLING AV SPRÅK Velg Hovedmeny > innstillinger > språk. STILLE INN LANDET Velg land under innstillinger. Ringetone Du kan stille inn volum, varighet og melodi av lyden som er gjort på theend av kokeprosessen. Du kan også stille inn volumet på neste-knappen på skjermen. Vise Du kan stille inn lysstyrken på skjermen her.

Du kanne finner alle mulig endre inne det fulgte menyvalg mulighetene under hovedavdeling meny innfatningene: INNSTILLING AV SPRÅK Velg Hovedmeny > innstillinger > språk. STILLE INN LANDET Velg land under innstillinger. Ringetone Du kan stille inn volum, varighet og melodi av lyden som er gjort på theend av kokeprosessen. Du kan også stille inn volumet på neste-knappen på skjermen. Vise Du kan stille inn lysstyrken på skjermen her.

Dette avhenger av innstillingene som er gjort i innstillingsmenyen til Thermomix. Varigheten kan begrenses til tre repetisjoner av melodien.

Hvis du godtar samtykke fra data, lagrer vi alle bruksdata om hvilken oppskrift som ble tilberedt. Dette hjelper oss å vite hva du liker og gi anbefalinger basert på din bruk. (+ svart boks data?)

Ikke som i TM5 hvor du finner 3 oppskrifter som er lagret i det interne minnet på enheten. NWOT vil ha oppskrifter i GC som er alle i Cookidoo (også de i forhåndsutfylle, som er innholdet i Velkommen boken "enkle ideer"). Den eksisterende automatiserte oppskrifter i TM5 må tilpasses, utvikles og lagres i RDPF og lagt til Cookidoo innhold på alle språk.

Dette er ikke mulig i guidet cooking, dette kan kun gjøres i manuell modus. Men vær oppmerksom på, kan dersom du reduserer antall personer oppskriften skal lage til, må tidsinnstillingerer også muligens justeres. F. eks hakking, koketid må nedjusteres ifht antall personer på grunn av ulike mengd av ingredienser.

Etter at du har valgt en oppskrift på TM6 bare bla nedover og du ser alle ingrediensene og trinn informasjon du trenger.

Ja, hvis du klikker på feltet med tre prikker ved siden av "neste"-knappen, kan du velge "oppskrift detaljer" og vil få muligheten til å ta en titt på en oversikt over alle trinnene i dagens oppskrift (Vennligst bla ned for å se alle detaljer). Hvis du klikker på et trinn i denne listen, vil du komme tilbake til din nåværende Cooking trinn.

Vi har GPA (godt mønster algoritme) for observasjon av høy temperatur moduser og i tillegg måler vi varmeeffekt.

Våre apparater er i samsvar med harmoniserte standarder (lavspenningsdirektiv) og respekterer grenseverdiene. Vi erklærer at gjennom vårt CE-skilt på typeskiltet. Vi anser en påvirkning på pacemaker usannsynlig. Hvis du er i tvil, kontakt produsenten av pacemakeren.

No exprecienced in Bunker sessions.

TM6 er elektromagnetisk godkjent av EU-direktivet og er fullt kompatibel med alle standarder som er angitt i dette direktivet.

Av sikkerhetsmessige grunner; ingen oppvarming fra hastighet 6,5 til 10

No PIN planned for the moment.

Nei, på grunn av sikkerhetsmessige grunner er dette ikke mulig. Den TM6 er blokkert for å bruke dette manuelt, bare mulig i guidede matlaging oppskrifter som en del av automatiske moduser. Den høyeste temperaturen for manuell matlaging er 120 C grader.

Informasjon om den versjonen av apparatet og programvaren er tilgjengelig under versjon og oppdatering i Thermomix menyinnstillinger. Du kan også søke aktivt etter oppdateringer. INSTALLERE OPPDATERINGER Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil du bli notificated av din Thermomix og kan velge Installer oppdatering. Thermomix® TM6 kan slå seg av og på igjen flere ganger duringthe oppdatering. Ikke koble fra Thermomix® TM6 mens oppdateringen lastes ned og installeres. Før en oppdatering distribueres, kan du oppdage de nye funksjonene og rettelsene i brukerstøtten.

Sentral-modul i dag inkluderer: de 3 skalaer, høyttaleren, beskyttelse av høyttaleren, wire seletøy bindings modul & wire sele motor kabler.

16GB kapasitet/1GB RAM

Hvis du har et Cookidoo-abonnement, får du tilgang til alle internasjonale oppskrifter på forskjellige språk.

En løsning vil bli implementert i produksjon. Implementerings datoen er ennå ikke definert. Dagens løsning: Exchange blanding bolle. Implementerings dato vil bli kommunisert.

Mens du gjør yoghurt gjæring med sous-vide modus (varighet: 12 timer), anbefaler vi å bruke saften av halv squezzed sitron eller en teskje av vitamin C (askorbinsyre pulver) for å unngå rust i blande kniven. Dette er den unike kjent presedens av rustne kniver.

Basisenheten er kanskje ikke riktig plassert. Pass på at ingenting er skjev mot basisenheten. Sørg for at det ikke er spenning på strømledningen. Kontroller at basisenheten er oppreist. Sørg for at arbeidsflaten er ren, jevn og ikke glatt. Ikke berør apparatet under hele veieprosessen. Hvis ingen av anbefalingene løser problemet. Ta kontakt med kundeservice.

Vennligst sjekk om den beskyttende folien er fjernet. Hvis problemet vedvarer, må du stenge ned TM og starte den på nytt.

Min Thermomix® TM5/TM6 viser en Systemmelding System meldinger vises av og til på skjermen til Thermomix® TM5/TM6. Dette betyr ikke at apparatet ditt er defekt. Dette er vanligvis anbefalinger for handling som du kan gjenkjenne i forkortet form på skjermen. Her vil du finne en oversikt over de ulike systemmeldinger av Thermomix® TM5/TM6, sammen med deres årsaker og anbefalte tiltak for å ta.

Oksidasjon er en naturlig prosess. Syrer eller klor som finnes i oppvaskmidler kan påvirke det beskyttende laget på overflaten og føre til denne opplevelsen. Steel kjent som ""rustfritt stål"" er svært motstandsdyktig mot rust. Metallet danner et beskyttende lag på overflaten, kalt en ""krom oksid lag"". Hvis dette beskyttende oksid laget er skadet, for eksempel når en kniv er ripete, vil oksygen fra omgivelsene umiddelbart skape et nytt beskyttende lag. Rengjøring instruksjon: Fjern miksegryten fra Thermomix og fjern miksekniven. Nå rengjøres innsiden og utsiden av miksegryten (uten miksekniven) enten i varmt vann med rengjøringsmiddel og en myk klut eller i oppvaskmaskinen; miksekniven, slikkepott, sommerfugl visp, koke kurv, målebeger, miksegrytelokket og Varoma kan rengjøres på samme måte. Hvis maten er stikker i bollen bruke en spesiell rensing agent fot rustfritt stål. Pass på at kontaktpinnene på undersiden av miksegryten alltid er rene og tørre før du nn miksegryten. Jeg må tørke dem av. Vi anbefaler at du demonterer miksegryten for rengjøring, spesielt når du rengjør den i oppvaskmaskinen. For å forhindre Demage til Thermomix, sørg for at luftinntaket på baksiden og på undersiden av apparatet ikke er hindret. Dette er spesielt godt viktig hvis Thermomix har et Beskyttelsesgitter. Pass på at du fjerner beskyttelsesgitteret under rengjøring.

Hvis kniven ikke slipe noe mer er det mest sannsynlig at clutchen eller aksen fikk defekt. Hold på undersiden av miksekniven og prøv å rotere knivene forsiktig. Hvis du er i stand til å rotere dem manuelt, må kniven skiftes ut. Bruk av mikse kniv Eksempel på bruk/utskifting av mikse kniv etter Tunge Jeg knuse is daglig, Mill mel, etc. = > 1/2 år Moderat = > jeg knuse isen ukentlig, Mill mel, etc. 2 år = > lav Jeg nesten aldri knuse is eller Mill mel. = > 4 år Du kan bestille en ny mikse kniv i Mixtos nettbutikk, eller på Vorwerk kundeservice.

Hvis kniven er helt ny, kan det oppstå at spor av fett blir synlig i bollen. Dette fettet brukes til kniven forsamlingen og er 100% mat trygt. Rengjøring av tilbehøret før første gangs bruk vil forhindre at dette skjer (se bruksanvisningen).

Feil ingredienser kan ha blitt satt inn i miksegryten. Fjern miksegryten fra basisenheten og Tøm den. Sett den tomme mikse bollen tilbake i basisenheten. Start tilberedningsprosessen på nytt.

Motoren er slått av.

 • Fjern miksegryten fra basisenheten.
 • Reduser mengden som finnes i bollen og/eller tilsett litt væske.
 • Vent i ca. 5 minutter (avkjølings tid).
 • Sett inn miksegryten igjen.
 • Kontroller at luftinntaket på baksiden av baseenheten er unobstruc.
 • Drei hjulet for å starte apparatet på nytt.
Hvis feilmeldingen fortsatt vises etter avkjølings tiden, kan du kontakte kundeservice.

Stolthet og glede av fantastiske kulinariske prestasjoner. En mer intuitiv, sømløs, sikker & inspirerende måte å lage mat lar deg lage bedre måltider med mindre anstrengelse. Forener mer enn 20 apparater i en-hakking, høy temperatur, elting, dampende, etc. Perfeksjonere nye og innovative moduser som høy temperatur, sous-vide, langsom matlaging og pisk. Stadig utvikling oppskriften bok med mer enn 40 000 oppskrifter pluss bygget i guidet matlaging. En fullstendig intuitiv og personlig, utviklende opplevelse. Cookidoo på enheten, ingen kokk-nøkkel, ingen PC eller app nødvendig, automatisert synkronisering av alt Cookidoo innhold. Big 6, 8 tommers skjerm, 16 GB minne. Nytt tilbehør for sikkerhetsbruk.

NWOT tilbehør som kniv og bolle er ikke kompatible med TM5 og vice-versa. Du kan sette inn TM5 bolle i TM6 og vice versa, det ligner på første øyekast, men du vil motta Systemmelding og det er ikke mulig å starte matlaging. Splasguard, målebeger, kurv, lokk og varoma kan brukes til TM5 og TM6.

Fjern den beskyttende folien fra skjermen og fra låse armene. Hvis du lar den beskyttende folien stå på skjermen, vil trykk følsomheten på berøringsskjermen reduseres, og kommandoer kan ikke behandles

Strøm på 50 ° c rødt Cold = > Hot ved 55 ° c rød Hot = > kaldt ved 45 ° c grønn Åpne låse stenger = > stødig signal lukkede låse stenger = > puste signal

Nei, velgeren funksjoner er begrenset til følgende:

 • slå av og på
 • Start (Velg hastighet)
 • Stopp (svinghastighet til null)
 • Nødstopp (trykk)
 • justering av ringer
Imidlertid kan velgeren brukes til å hoppe mellom innstillingene ""tid"", ""temperatur"" og ""hastighet"": Hvis du valgte et av disse feltene, trykker du bare velgeren og neste felt vil bli valgt.

Transport modusen gjør det mulig å feste miksegryten og lokket med låse armene hvis du trenger å flytte apparatet.

 1. Pass på at miksegryten, inkludert lokket, er satt riktig inn i thebase enhet.
 2. Velg Hovedmeny > transportmodus og Aktiver den ved hjelp av theslide kontroll.
Låsemekanismen er aktivert. Du kan nå slå av Thermomix® TM6 og transportere den trygt.

Temperaturindikasjon er en del av oppskriften. Hvis du velger å lage en oppskrift som bruker celcius du ikke vil være i stand til å endre i Fahrenheit > ta en titt på den amerikanske oppskrifter du kan finne den samme oppskriften.

Hvis du vil finne ut serienummeret til din Thermomix® TM5, vennligst Fortsett som følger: åpne listen over alternativer ved å berøre feltene ""meny"" og deretter ""innstillinger"" i displayet. Trykk på det siste alternativet ""om Thermomix"" for å komme til serienummeret. Dette er også indikert på navneskiltet under den øvre bolig. På samme meny emnet finner du informasjon om programvareversjon.

Du kan bruke slikkepotten til å trykke ned mat i miksegryten eller for å tømme miksegryten. Slikkepotten er også det eneste tilbehøret du kan bruke til å blande eller røre ingrediensene i miksegryten mens motoren er i gang (gjennom lokk hullet). Sett den ovenfra og ned i bollen gjennom hullet i miksegrytelokket. Sikkerhets disken sørger for at slikkepotten ikke fanges av miksekniven. Dette betyr at du kan bruke slikkepott under koking, omrøring og hakking. Du kan fjerne den varme kokekurven fra miksegryten med kroken på slikkepotten. Plasser kroken på slikkepotten i hakket på kokekurven.

 1. Sørg for at kroken er forsvarlig låst på plass.
 2. Fjern kokekurven fra miksegryten ved hjelp av håndtaket på slikkepotten. Deretter kan du overføre kokekurven til vasken for å la vann for å drenere bort.
 3. du kan fjerne slikkepott ved å slippe kroken fra hakket.

Sikkerhet er en viktig del av hvert Vorwerk-produkt. Imidlertid kan produktet sikkerheten til Thermomix® TM6 bare sikres hvis du følger instruksjonene. Vennligst les nøye gjennom bruksanvisningen. VELGE INSTALLASJONSSTED

 1. det anbefales at du holder din Thermomix® TM6 i en fast posisjon på kjøkkenet, slik at du enkelt kan betjene den. Sørg for å plassere Thermomix® TM6 på en ren, solid og jevn overflate slik at den ikke kan skli.
 2. Sørg for at ventilasjonsåpningen på baksiden av apparatet holdes ren (uten søl, etc.).
 3. Fjern den beskyttende folien fra berøringsskjermen og låse armene.
 4. trekk strømledningen forsiktig ut av Thermomix® TM6-kabinettet og koble Thermomix® TM6 til nettstrømforsyningen (220 – 240 V).
 5. du kan velge hvilken lengde av strømledningen du trenger, opp til 1 m. Hvis du ikke trenger hele lengden på strømledningen, kan den gjenværende lengden oppbevares inne i Thermomix® TM6.
 6. ikke plasser baseenheten på strømledningen. Hvis du gjør det, vil det ikke sitte jevnt på overflaten.

Sommerfuglen visp brukes til kremfløte og visping eggehviter. Sommerfuglen visp kan også hjelpe deg å oppnå bedre resultater når du gjør andre retter som puddinger og sauser. Det sikrer at blandinger med en litt tykkere konsistens er jevnt blandet på en lav blandings hastighet og bidrar til å hindre mat fra brenning eller stikker til bunnen av bollen. HVORDAN SETTE INN BUTTERFLY VISP

 1. Plasser sommerfugl visp på miksekniven og drei den litt mot den tiltenkte rotasjonen av miksekniven.
 2. Sørg for at sommerfugl visp er hekta på plass og ikke kommer av hvis trukket oppover.
HVORDAN FJERNE BUTTERFLY VISP
 1. Hold ballen formet enden av sommerfuglen visp og trekk den ut ved å rotere forsiktig i begge retninger. Hvis sommerfugl visp kommer i kontakt med mikse- kniv eller annet tilbehør når apparatet er i gang, kan det sprekke eller brekke.
 • Kontroller at sommerfugl visp er riktig festet til miksekniven før du stiller inn hastigheten.
 • Ikke overskride hastighet 4.
 • Ikke bruk slikkepotten når sommerfugl visp er montert.
 • Ikke Legg noen ingredienser som kan skade eller blokkere Butterfly visp.

AKTIVERING AV OMVENDT KNIV BEVEGELSE

 1. for å aktivere den omvendte kniv bevegelsen, trykk kort på hurtig hjulet.
  1. FOROVER/REVERS KNIV BEVEGELSE Du kan reversere retningen på miksekniven i hvilken som helst hastighet. Omvendt drift på en lav hastighet er ment for forsiktig røring delikat mat som ikke er å bli hakket.
   • Trykk på hurtig hjulet for å bytte retning på miksekniven fra forover (med klokken) for å reversere (mot klokken).
   • Operasjonen mot klokken indikeres av det respektive symbolet på hurtig hjulet.
   • for å gå tilbake til klokken, trykk på det omvendte symbolet igjen, eller vent til innstilt tid er utløpt og rotasjonen settes automatisk tilbake til kniv bevegelsen.

For enda større sikkerhet er kokekurven utstyrt med lokk. Dette forhindrer overfylling av kurven, som i seg selv kan forårsake skade på apparatet. for eksempel til låse armene, hvis lokket skyves oppover under koking. Det er permanent festet til kurven og bør ikke fjernes når som helst.

Ja, du kan søke etter oppskrifter på enheten selv om det for tiden fungerer i pre Clean-modus.

Kontroller om forseglingen er skrudd eller deformert, og ta den i riktig posisjon. Hvis det er et sprukket segl, må bolle lokket skiftes ut. Sjekk også om bollen felgen ikke er deformert.

For å spare energi slår Thermomix® TM6 seg av automatisk etter 15 minutter når den ikke er i bruk. Det vises en melding de siste 30 sekundene, noe som gir deg muligheten til å avbryte automatisk avstenging ved hjelp av noen interaksjon med enheten.

Det er det samme som for de viktigste apparatet (2 år), men selvfølgelig dette gjelder ikke for lukt eller misfarging som dette er "normal bruk"

Internasjonal garanti gjelder kun for følgende land: Tyskland, Spania, Frankrike, Italia, Portugal, Tsjekkia, Polen, Taiwan, Mexico, Kina, Østerrike og Storbritannia.

Garantien vil ikke dekke deg i andre destinasjonsland besided de som er nevnt ovenfor. Derfor, du må enten men TM lokalt, eller betale for hver reparasjon, eller kjøpe fra den lokale offisielle Distributør en utfyllende garanti for å dekke dine reparasjoner i det landet.

De fleste produsenter i verden ikke tilbyr verdensomspennende garantier: Samsung, Canon, etc. Grunnen til dette er at bitene for reparasjon, spenninger, plugger, etc. er justert til de lokale markedene. Det ville være svært komplisert å sikre riktig reparasjon fra en annen konfigureres maskin i en annen del av verden, og derfor garantien gjelder ikke.

Dessverre selges ikke TM Friend i Norge enda. TM Friend kjøpt i utlandet fungerer ikke med Thermomix i Norge.