Privacy

Personvern Policy

INTRODUKSJON

Denne personvernpolicyen beskriver hvordan Mixto org.nr. 919416394 med forretningsadresse adresse Olav Brunborgsvei 6, 1396 Billingstad, Akershus, Norge, benevnt som Mixto (“vi”, “våre”), bruker og beskytter enhver informasjon som en bruker av denne nettsiden (“deg”, “din”) gir eller som den samler inn når nettstedet brukes. Pinehill Partnership Limited respekterer, og er forpliktet til å beskytte, personvernet til alle som besøker nettstedet.

Vennligst les retningslinjene nøye. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt og ved å sende inn personopplysninger til oss, godtar du vilkårene i denne personvernbeskrivelsen.

INFORMASJON VI KAN SAMLE INN PÅ DEG

Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon når du kommer til nettstedet, når du kontakter oss, eller når du registrerer deg hos oss eller kjøper fra oss:

a) Informasjon om deg som du gir oss når du fyller ut kontaktskjemaet på vår nettside, inkludert ditt navn og tittel, din adresse, bedriftsinformasjon (hvis aktuelt) og kontaktinformasjon som telefonnummer og e-postadresse;

b) Informasjon når du svarer på tilbud eller fyller ut undersøkelser som vi kan spørre deg om, og som vi bruker til formål for økt markedsinnsikt, selv om du ikke er forpliktet til å svare på dem;

c) Informasjon vi kan samle inn med hensyn til dine besøk på vår nettside eller dine samtaler til oss, inkludert tekniske data angående internettprotokoll (IP) -adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett, innloggingsinformasjonen til nettstedet vårt, nettleserdetaljer, operativsystem og plattform, Uniform Resource Locators (URL) -detaljer, produkter du har sett eller søkt etter, responstid for siden, nedlastingsfeil, lengder på besøk til bestemte sider, sidevekslingsinformasjon, nettlesingsmetoder og hvilket telefonnummer som ringte oss.

d) Informasjon vi kan motta fra andre kilder hvis du bruker våre andre nettsteder eller andre tjenester vi tilbyr. I dette tilfellet vil vi ha informert deg når vi samler inn dataene som det kan deles internt og kombinert med data innsamlet på denne nettsiden. Vi samarbeider tett med forretningspartnere (blant annet produktdemonstratører/ambassadører, underentreprenører som leverer tekniske, betalings- og leveringstjenester, analytikeleverandører, søkeleverandører og kredittreferansebyråer), og vi kan motta informasjon om deg fra dem.

Vi lagrer ikke kredittkortdetaljer, og vi har tillit til at våre betalingspartnere tilbyr sikre betalingstjenester til våre kunder.

I noen tilfeller identifiseres du ikke personlig utfra informasjonen vi samler inn om deg. Dette er statistiske data om brukerens surfinghandlinger og -mønstre, og identifiserer ikke noen person.

COOKIES

Vi kan få informasjon om din generelle bruk av internett og bruken av nettstedet vårt ved å bruke en informasjonskapselfil som er lagret i nettleseren din eller harddisken på datamaskinen din. Informasjonskapsler inneholder informasjon som overføres til datamaskinens harddisk. De hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og levere en bedre og mer personlig service, og noen av informasjonskapslene vi bruker er avgjørende for at nettstedet vårt skal fungere. For detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker og formålene vi bruker dem, se vår cookie-policy.

LAGRING OG BEHANDLING AV DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Eventuell informasjon du gir oss, blir lagret på våre systemer og kan behandles og brukes av oss. Det kan overføres til og lagres på, en destinasjon innenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (“EEA”) der våre vertsbaserte servere befinner seg. Det kan også overføres til, og lagres utenfor EØS, og behandles av ansatte som opererer utenfor EØS, som jobber for oss eller for en av våre samarbeidspartnere eller leverandører. Slike ansatte er kanskje engasjert i blant annet oppfyllelse av bestillingen din, behandling av dine betalingsdetaljer og levering av tjenester. Ved å sende inn dine personlige opplysninger, godtar du denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Vi tar alle rimelige skritt for å sikre at personopplysningene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene. Dine personopplysninger vil ikke bli offentliggjort til tredjeparter, bortsett fra våre samarbeidspartnere som hjelper oss med å levere våre produkter og tjenester til deg, eller i henhold til loven. Vi skal bare bruke betalingskort / kontoupplysninger for å behandle bestillingen din, og vi skal ikke utlevere eller dele betalingskort / kontoopplysninger med tredjeparter, med unntak av det som er angitt i denne paragrafen eller etter loven.

BRUKER DIN INFORMASJON

Vi kan bruke informasjon som holdes eller mottas om deg på følgende måter: a) For å forbedre våre produkter, tjenester og nettsider, og sørge for at innhold fra vår nettside presenteres på den mest effektive måten; b) For å gi deg informasjon, produkter eller tjenester du ber om fra oss, og som vi føler kan interessere deg der du har bedt om det eller samtykket i å bli kontaktet til slike formål; c) å utføre våre forpliktelser som følge av avtaler inngått mellom deg og oss; d) å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste, når du velger å gjøre det; e) å varsle deg om endringer i våre produkter og tjenester; f) For våre egne markedsundersøkelser (for eksempel å invitere til å gi oss tilbakemelding på våre produkter og tjenester); g) Administrere nettstedet vårt og for interne operasjoner, inkludert problemløsing, sikkerhetsformål, dataanalyse, testing og statistiske undersøkelsesformål; h) For å kombinere den med annen informasjon vi holder eller mottar om deg, og bruk den kombinerte informasjonen for de formålene som er angitt ovenfor. Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine personlige eller selskaps kontaktdata til markedsføringsformål eller for å sende deg opplysninger om spesialtilbud, tredjeparter eller annen informasjon som vi mener kan være av interesse for deg, merk av ved å klikke på den aktuelle boksen på skjemaet som vi samler inn dine data på. OPPLYSNINGER DIN INFORMASJON Vi kan avsløre dine personlige opplysninger til tredjepart hvis: a) Vi selger eller kjøper forretninger eller eiendeler, i så fall kan vi avsløre dine personlige opplysninger til den potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller eiendeler. b) Dersom The Pinehill Partnership Limited eller vesentlig alle sine eiendeler ervervet av en tredjepart, vil i så fall personopplysninger som det innehar om kundene være en av de overførte eiendelene. c) Hvis vi har plikt til å offentliggjøre eller dele dine personopplysninger for å overholde en lovlig forpliktelse eller for å håndheve eller anvende våre vilkår og betingelser, eller for å beskytte våre rettigheter og eiendom, eller vår sikkerhet og våre kunders og tredjeparter. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med sikte på svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko.

DELING AV INFORMASJON

Vi kan avsløre dine personlige opplysninger til tredjepart hvis: a) Vi selger eller kjøper forretninger eller eiendeler, i så fall kan vi avsløre dine personlige opplysninger til den potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller eiendeler. b) Dersom The Pinehill Partnership Limited eller vesentlig andel av dette selskapets aksjer er ervervet av en tredjepart, vil i så fall personopplysninger som det innehar om kundene være en av de overførte eiendelene. c) Hvis vi har plikt til å offentliggjøre eller dele dine personopplysninger for å overholde en lovlig forpliktelse eller for å håndheve eller anvende våre vilkår og betingelser, eller for å beskytte våre rettigheter og eiendom, eller vår sikkerhet og våre kunders og tredjeparter. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med sikte på svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko.

SIKKERHET

Vi er forpliktet til å sikre at dine personlige data er sikre. For å forhindre uautorisert tilgang, bruk eller avsløring har vi satt inn egnede fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre informasjonen vi samler på nettet. Våre sikkerhetsteknologier og prosedyrer blir regelmessig vurdert for å sikre at de er oppdaterte og effektive.

Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at personopplysningene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene.

Informasjonen du oppgir til oss, er lagret på våre sikre servere. Dessverre er overføringen av informasjon via Internett ikke helt sikker. Mens vi gjøre det vi kan for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til all informasjon som sendes til vår nettside; enhver overføring er på egen risiko.

Du må holde personlige sikkerhetskoder og passord som vi gir deg (eller du velger) for din tilgang til bestemte områder av nettstedet konfidensielle, og overholde eventuelle instruksjoner som vi gir deg for å holde slike opplysninger konfidensielle og trygge . Behandlingen av betalingstransaksjoner av våre betalingspartnere er via sikre betalingssider og er i samsvar med betalingskortindustrien Datasikkerhetsstandard (PCI DSS). Du bør sørge for at eventuelle betalingstransaksjoner du lager, gjøres i et sikkert miljø.

DINE RETTIGHETER OG KONTROLL AV DIN INFORMASJON

Du har rett til, når som helst:

a) Få tilgang til informasjonen vi har om deg i samsvar med databeskyttelsesloven 1998. Enhver tilgangsforespørsel kan være gjenstand for en liten avgift for å dekke våre kostnader;

b) Be om at informasjonen din skal korrigeres eller oppdateres;

c) Be oss om å fjerne informasjonen fra våre poster;

d) Fortell oss om du ikke vil at vi skal bruke informasjonen din til egne direkte markedsføringsformål. Vi uttrykker ikke eksplisitt dine personlige opplysninger til tredjepart for direkte markedsføring.

For å gjøre dette kan du krysse den aktuelle boksen på skjemaet vi bruker til å samle inn informasjonen din eller ved å kontakte oss via Kontakt oss-fanen på nettsiden.

Vår nettside kan fra tid til annen inneholde lenker til og fra nettstedene til våre samarbeidspartnere og andre tredjeparts nettsteder av interesse. Hvis du følger en kobling til noen av disse nettstedene, har du forlatt nettstedet vårt, og du bør være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over slike nettsteder. Vi aksepterer ikke noe ansvar eller ansvar for beskyttelse og personvern av all informasjon du gir når du besøker slike nettsteder. Vennligst sjekk de gjeldende personvernregler før du sender inn personlige opplysninger til disse nettstedene.

ENDRINGER TIL DETTE PERSONVERNET

Vi kan noen ganger oppdatere denne personvern-policyen. Vi oppfordrer deg til regelmessig å gjennomgå denne for å holde deg informert om hvordan vi bruker og beskytter informasjon som vi samler inn. Din fortsatte bruk av nettstedet utgjør din samtykke til eventuelle oppdateringer som vi måtte gjøre.

KONTAKTINFORMASJON

Hvis du vil kontakte oss om din informasjon eller denne personvern-policyen, kan du kontakte oss via Kontakt oss-fanen på nettsiden.