fbpx

Matlagingsuksess uten stress!

Overlat strevet til Thermomix®, og kos deg med de kreative og morsomme matlagingsoppgavene.

Prøv den før du kjøper

Thermomix er enkel å bruke, men representerer en noe annerledes måte å lage mat på, enn det folk fleste er vant med. Vi inviterer derfor til gratis og uforpliktende demo på 2-3 timer, slik at du får en god innføring i bruk av Thermomix. En av våre tilknyttede konsulenter kommer gjerne hjem til deg og viser hvor raskt, enkelt og morsomt matlaging med Thermomix kan være. Eller du kan delta på en av våre demoer i showroom.

Icon

Trinn 1

Ta kontakt

Send inn din henvendelse. En Thermomix®-konsulent tar kontakt med deg for å gjøre avtale om demo.

Icon

Trinn 2

Delta på demo

Prøv selv hvordan Thermomix® fungerer. Vi tilbyr demo hjemme hos deg eller hos oss, helt uforpliktende og gratis.

Icon

Trinn 3

Kjøp

Dersom Thermomix lever opp til dine forventninger og du ønsker å kjøpe, kan du enkelt gjøre det via nettbutikken vår. Thermomix er lagervare og du vil motta den innen få dager.

Prøv matlaging med Thermomix, enten hjemme hos deg selv eller hos oss.

Det er gøy å være vertskap! En Thermomix-konsulent viser hvor enkelt en treretters middag kan lages for deg og dine venner, helt uten stress.

Prøv før du kjøper

MER INFORMASJON

Bestem tid og sted

MER INFORMASJON

Forberedelser

MER INFORMASJON

Bli vert og motta vertinnegave

MER INFORMASJON

Prøv før du kjøper

Vi lar deg se og prøve Thermomix før du kjøper. Sett av ca 3-4 timer en kveld eller en helgedag for matlaging med Thermomix, enten hos deg eller hos oss.

Inviter gjerne venner til demoen. Opplev hvor enkelt en treretters middag kan lages for deg og dine venner!

Bestill en demo

Slik kan du betale

Alternativ 1

NOK 15990

Engangsbetaling

Du kan betale med kort eller Vipps i vår nettbutikk.

Alternativ 2

Avbetaling

Rentefritt over 12 måneder. Etableringskostnad kr 199. Månedlig gebyr kr 45.

Vi tilbyr et utvalg av avbetalingsalternativer via Klarna. Se Klarnas betingelser på https://www.klarna.com/no/

Du kan få deler av eller hele beløpet tilbake!

Kjøp først, og tjen den tilbake senere. Tilbud om Tjen Tilbake program er gyldig til utgangen av den 2. måneden etter at du kjøpte din Thermomix).

Kunne du tenke deg å skape din egen inspirerende arbeidsplass, ha fleksibel arbeidstid og gode inntektsmuligheter? Er du en ivrig Thermomixbruker og har lyst til å dele erfaringen med andre? Mixto har et spennende tilbud til deg! Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer.

Og en mengde andre fordeler

Reklamasjonsrett

Thermomix er av høy kvalitet og er ment å vare i mange år på et privat kjøkken med vanlig daglig bruk. Ved forbrukerkjøp er det derfor 5 års reklamasjonsrett på maskinen i Norge, og 2 år på slitedeler.

Personlig veiledning

Vi er opptatt av at våre kunder skal få støtte til å forstå maskinens muligheter. Mixto's Thermomix-konsulenter gir veiledning og inspirasjon i bruk av maskinen, både før og etter ditt kjøp, med demo og nivå 1 kurs. Vårt kundeservice kontaktes på ukedager på telefon nr.: 21 42 06 06 og på e-post: kundeservice@mixto.no.

Service og reparasjon

Thermomix er en kjøkkenmaskin av ypperste kvalitet, utviklet av tyske ingeniører og produsert i Tyskland og Frankrike. Om uhellet allikevel skulle være ute, tilbyr vi service og reparasjon med fullt delelager til Thermomix TM31, TM5 og TM6. E-post: service@mixto.no

Matkurs

I tillegg til gratis demo før kjøpet, følger det med et gratis Nivå 1 kurs innen 3 måneder etter kjøpet av din Thermomix. Mer informasjon om vårt kurstilbud finner du Klikk her

Trenger du enda mer info for å bli overbevist om å bestille en demo?

SJEKK UT DINE FORDELER

Thermomix elskes av alle som liker å lage ekte mat fra bunnen, enkelt og raskt. Den berømmes av profesjonelle kokker, så vel som amatører og hobbykokker.

“Thermomix – Min beste venn på kjøkkenet. Jeg bruker den til å lage de beste pureer, utsøkte sauser, iskrem, elte deiger, dampe dumplings og jeg har til og med en hjemme. Min familie har glede av ekte, rask og enkel matlaging hver dag”

- Tore Stalsberg, kjøkkensjef på Scandic Maritim i Haugesund

“Her på Kontrast er Thermomix en av våre beste medarbeidere. Vi bruker den daglig til mye forskjellige ting. Alt fra å mikse pureer og kremer, til at lage hollandaise sauser, andelever krem og andre varme ting. Det var så mye kø til å bruke vår Thermomix, så vi måtte skaffe en til”

- Mikael Svensson, grunnlegger-CEO-Chef på restaurant Kontrast i Oslo (Michelin-stjerne)

“Jeg bruker den (Thermomix) til alt”

- Kim Daniel Mikalsen, kokk

“Thermomix er en av de viktigste redskapene vi har på kjøkkenet”

- Kjøkkensjef, Nicolai Ellitsgaard Restaurant Under, Lindesnes (Michelin Stjerne)

“Med hjelp av Thermomix er det enklere å forbedre kostholdet og endre livsstil”

- Margit Vea, kostholdsveileder, kursholder & forfatter

“Jeg bruker Thermomixen min til alt fra små gjærdeiger til supper og sauser, og når jeg trenger å få hakket og kuttet opp ting. Til motsetning fra en vanlig matprosessor, kan jeg justere nøyaktig hvor fort jeg ønsker at knivene skal gå, sånn at jeg har helt kontroll på hvor fint ting blir hakket – fra helt grovt til pulverisering”

- Marit Westlie, blogger/influenser