Thermomix®

THERMOMIX® TM5

Thermomix® fra Vorwerk er et unikt alt-i-ett kjøkkenapparat som vil forandre måten du lager mat på, kan bidra til utnyttelse av hele ditt kulinariske potensialet, samtidig som du sparer tid og krefter. Maskinens kompakte design gjør at den krever bare litt mer av kjøkkenbenken din enn et A4-ark, men består av enorm kraft, allsidighet og innovasjon .

Fordeler

Med Thermomix® får du middagen klar i løpet av få minutter. Den kan bidra til kostnadsbesparelser, et ryddigere kjøkken og en bedret livsstil. Om du ønsker å redusere ditt forbruk av ferdigmat og kanskje foretrekker renere mat uten tilsetningsstoffer, eller av andre grunner ønsker å ta kontroll over ingredienser i maten din, så er Thermomix® et fantastisk verktøy for å lage mat fra bunnen av raskt og enkelt.

12 funksjoner i ett apparat

Et allsidig apparat som kombinerer funksjoner til tolv kjøkkenapparater i en smart enhet.

Veie

kasserolle

Blanding og emulgering

Visping

Hakking

Blending

Røring

Kontrollert oppvarming

Damping

Matlaging

Pulverisering

Elting

Matlaging med veiledning

Thermomix® TM5 tar deg steg for steg gjennom oppskriftene. Tid og temperatur innstilles automatisk av Thermomix®. Matlaging har aldri vært enklere!

Etterhvert kan du ta mer og mer kontroll, benytte dine egne oppskrifter og stille inn manuelt din Thermomix® i henhold til ditt persolige valg. Alt kan tilberedes slik du ønsker det.