fbpx

Din smarte kjøkkenassistent

Thermomix® gir så mange flere muligheter enn du kan forestille deg.

Innføring i TM6

Utover å kunne hakke, steke, elte og dampe, kan den nye Thermomix® TM6 også steke på 160 grader og langtidskoke – den erstatter faktisk 20 andre kjøkkenapparater. Den kan fermentere og har sous-vide (vakuumkoking). Uansett hva du liker å spise og hvordan du liker å tilberede maten, gjør Thermomix® ikke bare matlagingen enklere, men gir deg også tilgang på en nesten ubegrenset mengde oppskrifter og gir deg veiledning imens du lager maten.

Hvordan kjøpe

Den helt nye Thermomix®

NY: Høy Temperatur

Koking

Røring

Kverning

NY: Sous-vide

Miksing

Veiing

Kontrollert oppvarming

NY: Fermentering

Blending

Damping

Emulgering

NY: Slow Cooking

Visping

Hakking

Elting

Hva er nytt i Thermomix® TM6?

Ny teknologi

Hovedforskjellen utseendemessig mellom TM6 og dens forgjenger, TM5, er en større skjerm. Den nye prosessoren med 16 GB flash-minne gir nesten ubegrensede muligheter for å installere og legge til nye funksjoner via trådløs programvareoppdatering. Med den nye oppvarmingsfunksjonen kan du varme opp i 1-graders trinn fra 37 til 160 grader. Veiefunksjonen er sterkt forbedret. Vekten har nå en presisjon på 1 g på hele skalaen opp til 3000 g per veiing. Max vekt er 6000 g.

Helt ny og større skjerm

Det 6,8-tommers displayet på TM6 er ikke bare større, men har også bedre lys. Det splitter nye touchpanelet gjør brukergrensesnittet mer intuitivt og navigeringen enklere enn noensinne. Med direkte tilgang til Cookidoo® ser nå oppskriftene enda bedre ut og gjør matlagingen enda enklere og morsommere.

Selvrengjøringsmodus

Tilsett 1000 g vann, en liten dråpe Zalo eller 50 g eddik og miksebollen «vasker seg selv» på selvrengjøringsmodus.

Integrasjon med Cookidoo®

Med TM6 har du direkte tilgang til Cookidoo®. Du kan bla gjennom oppskrifter, la deg inspirere, planlegge eller starte matlagingen med en gang via displayet. Du trenger ikke lenger en tilleggsenhet for å søke opp oppskrifter i Cookidoo®. Med et Cookidoo®-abonnementet har du over 40 000 kvalitets oppskrifter direkte på din Thermomix®, de bare venter på å bli utforsket av deg.

Den mest allsidige Thermomix® av alle

Karamellisering

Sett prikken over «i’en» på måltidet med steking av kjøtt og smak av karamell, som en del av ditt nye matlagingsrepertoar.

Sous-vide

Bli ekspert på å braisere kjøtt og fisk med den nye sous-vide-funksjonen.

Fermentering

Eller slå inn på den sunne matveien med probiotisk yoghurt, eller kimchi, ved hjelp av fermenteringsfunksjonen.

Slow Cooking

Lag himmelsk pulled pork med den slow-cooking funksjonen.

Eggekoker

Kok eggene dine akkurat slik du liker dem, uten å måtte stille inn temperatur eller koketid.

Riskoker

Kok langkornet ris, hvit basmatiris, bulgurhvete eller andre kornsorter. Benytt silekurv isteden for målebeger på miksebollelokket.

Hva er i esken?

Thermomix® basispakke inneholder en kokebok med mer enn 200 oppskrifter som du kan bruke i Guided Cooking veiledningsmodus. Din Thermomix® TM6 er fullt utstyrt med alt det du har bruk for.

Den leveres med siste utgivelse av Basic Cookbook, miksebolle, Varoma, silekurv med lokk, sprutbeskyttelse, sommerfuglvisp, ny og forbedret slikkepott og måleberger.

 • Apparat

 • Silekurv

 • Miksekniv

 • Målebeger

 • Slikkepott

 • bok

 • Miksebolle

 • Mikse-bollelokk

 • Varoma

 • Sommer-fuglvisp

 • Sprutb-eskyttelse