fbpx

Din smarte kjøkkenassistent

Thermomix® gir så mange flere muligheter enn du kan forestille deg.

Innføring i TM6

Utover å kunne hakke, steke, elte og dampe, kan den nye Thermomix® TM6 også steke på 160 grader og langtidskoke – den erstatter faktisk 20 andre kjøkkenapparater. Den kan fermentere og har sous-vide (vakuumkoking). Uansett hva du liker å spise og hvordan du liker å tilberede maten, gjør Thermomix® ikke bare matlagingen enklere, men gir deg også tilgang på en nesten ubegrenset mengde oppskrifter og gir deg veiledning imens du lager maten.

Hvordan kjøpe

Motta ekstra sikkerhetsinstruksjoner for din Thermomix®

Grunnet et veldig sjeldent problem ved bruk av Thermomix® TM6 målebeger, har vi utgitt en ny versjon av TM6 og TM5 programvare. På Cookidoo® har alle oppskrifter som er involvert blitt oppdatert, slik at de er tilgjengelige for deg i Guided Cooking med ytterligere sikkerhetsinstruksjoner. Din Thermomix®-maskin vil veilede deg trinn for trinn under matlagingsprosessen og instruere deg om hvilken del du skal bruke i eller over hullet i miksebollelokket, avhengig av tilberedningen eller den valgte tilberedningsfunksjonen.

Finn ut mer om den nye programvareoppdateringen

Ta en nærmere titt på de forskjellige modusene til Thermomix® TM6™

Elte

Bland og kna perfekt deig som en profesjonell baker. Thermomix® elte-modus er ypperlig for brød, pizza, og brioche. Den spesielle innebygde intervall elte-modus sikrer optimal heving.

Dampe

Med varoma kan du tilberede et komplett måltid samtidig. Tilsett vann i miksebollen, legg poteter i silekurven, grønnsaker i varomafatet og fisk eller kjøtt på Varomabrettet. Still inn temperaturen, så får du et sunt måltid på få minutter.

Hakke

Få perfekte hakkede ingredienser på sekunder. Juster hastighet etter hvor finhakket du ønsker ingrediensene. Thermomix hakker løk, grønnsaker, frukt, urter og så mye mer.

Slow Cooking

Kok opp til 8,3 dl. kjøtt i 1-8 timer ved temperaturer mellom 37 - 98°C for å tilberede gryteretter. Perfekt for tøffere kjøttstykker, resultatene blir møre og smelter i munnen. Tilgjengelig med bruk av knivdekselet.

Emulgere

Nå er det enkelt og raskt å lage din egen majones eller dressing. Drypp olje på miksebollelokket og la det dryppe ned i bollen med resten av ingrediensene. Thermomix tar seg av resten for deg.

Karamellisering

Lag din egen honeycomb, karamell, sprø karamell, slikkepinner og annet søtsaker. Avhengig av temperaturen vil du ende opp med karamell som er flytende (f.eks. sirup), seig (f.eks. fudge), eller fast (f.eks. karameller). Kun tilgjengelig i veiledningsmodus

Fermentere

Med denne modusen kan du fermentere visse matvarer ved en konstant temperatur. Sett tiden opptil 12 timer i forveien med en temperatur mellom 37-70 °. Denne modusen kan brukes til å gjære yoghurt eller gjære deig i Varoma fatet i et varmt miljø skapt av den varmere temperaturen i vannet i bollen.

Sous-vide

Vakuumkok kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt i 0 -12 timer ved temperaturer mellom 37 - 98 ° C for ekstremt møre og saftige resultater. Tilgjengelig med bruk av knivdekselet.

Vekt

Med den innebygde vekten kan du veie alt med presisjon direkte i miksebollen mens du mikser og lager mat. Trykk på nullstill-knappen for å veie alle ingrediensene etter hverandre og sikre perfekte resultater hver gang.

Jevne

Lag din favorittsaus med et tastetrykk, ingen visp er nødvendig. Ha ingrediensene i miksebollen, velg Jevnemodus, sett temperaturen og vri velgeknappen for å starte. Thermomix kontrollerer tiden basert på mengde, type ingredienser og temperatur.

Varme

Thermomix innehar en temperaturkontroll som er uten sidestykke. Integrerte sensorer i miksebollen regulerer presis temperatur. Nå er det enkelt å smelte sjokolade og tilberede deilige sauser som hollandaise.

Piske

Med hjelp av sommerfuglvispen kan du piske krem eller eggehviter raskt og enkelt. Sett hastigheten på 2-4 for å oppnå perfekte resultater.

Brune

Brun løk for mer smak i dine retter eller brun kjøtt for mer smak. Kun tilgjengelig I veiledningsmodus.

Vispe

Thermomix gjør de mest krevende piske- og vispingsoppgavene enkle. Hemmeligheten med å få gode resultater når du pisker med Thermomix, er å bruke sommerfuglvispen. Den unike designen av sommerfuglvispen hjelper til med å tilføre luft til blandingen for å skape lette, luftige teksturer.

Kverne / pulverisere

Kvern kaffebønner, finriv parmesan eller til og med lag din egen melis. Bestem hvor finmalt ved å justere hastighet og tid. Kraftfull motor og høykvalitetskniv.

Røre

Nå trenger du ikke å stå og røre lenger. Oppnå perfekte resultater med risotto, risgrøt, vaniljesaus og ekspertoppskrifter som bechamel. Sett Thermomix til den laveste hastigheten og maten din vil bli rørt forsiktig mens den kokes.

Sauter

Sauter enkelt med Thermomix ® TM6 ved hjelp av funksjonen for høy temperatur (kun tilgjengelig med guidet matlaging).

Blender

Den kraftfulle motoren og perfekt designet miksebolle og miksekniv gjør blending i Thermomix enkelt. Bruk blendmodus for å oppnå silkemyke resultater.

Rengjøringsmodus

Å rengjøre Thermomix® er så enkelt som det er å lage mat med den. Hell maksimalt 1 liter vann og en liten dråpe vaskemiddel eller 50 g eddik i miksebollen og Thermomix® vil forhåndsrense seg selv. Hjelper også hvis kniven sitter fast (i slike tilfeller kan det ta opptil 1 time). OBS: Bruk målebegeret for å forhindre sprut og ikke bruk mer såpe enn indikert ellers vil skum komme ut av miksebollen. Modus for forhåndsrens av miksebollen gjør det mye enklere å rengjøre bollen

Vannkoker

Varm opp 100-1800 g vann mellom 37 ° (til for eksempel baby flasker) og 100 ° (til for eksempel te, pasta). OBS: Vennligst bruk målebegeret for å hindre at vannet koker over.

Mikse

Thermomix er en av de mest kraftfulle blenderne. Det brukervennlige kontrollpanelet gir deg presis hastighetskontroll slik at du enkelt kan tilberede et bredt spekter av mat. Lag perfekte kakerører og blandinger.

Koke

Thermomix passer på koketid og gir deg presis og konstant temperatur. Thermomix vil stoppe på den eksakte tiden du ønsker. Du trenger kun å vente på lyden som minner deg på at oppskriften er klar.

Riskoker

Du trenger aldri å overkoke ris igjen! Legg risen i miksebollen med vann og krydder, velg Riskokermodus og vri på velgeknappen for å starte. Temperaturen og koketiden vil automatisk kontrolleres av Thermomix.

Knuse

Thermomix har en utrolig kraftig motor og solide kniver som enkelt kan knuse is, nøtter, grønnsaker og mye mer!

Raspe

La Thermomix ta seg av raspingen av osten på bare noen få sekuder!

Hva er i esken?

Thermomix® basispakke inneholder en kokebok med mer enn 200 oppskrifter som du kan bruke i Guided Cooking veiledningsmodus. Din Thermomix® TM6 er fullt utstyrt med alt det du har bruk for.Den leveres med siste utgivelse av Basic Cookbook, miksebolle, Varoma, silekurv med lokk, sprutbeskyttelse, sommerfuglvisp, ny og forbedret slikkepott og måleberger.

 • Apparat

 • Silekurv

 • Miksekniv

 • Målebeger

 • Slikkepott

 • bok

 • Miksebolle

 • Mikse-bollelokk

 • Varoma

 • Sommer-fuglvisp

 • Sprutb-eskyttelse

Integrasjon med Cookidoo®

Med TM6 har du direkte tilgang til Cookidoo®. Du kan bla gjennom oppskrifter, la deg inspirere, planlegge eller starte matlagingen med en gang via displayet. Du trenger ikke lenger en tilleggsenhet for å søke opp oppskrifter i Cookidoo®. Med et Cookidoo®-abonnementet har du over 40 000 kvalitets oppskrifter direkte på din Thermomix®, de bare venter på å bli utforsket av deg.

Og en mengde andre fordeler

Reklamasjonsrett

Thermomix er av høy kvalitet og er ment å vare i mange år på et privat kjøkken med vanlig daglig bruk. Ved forbrukerkjøp er det derfor 5 års reklamasjonsrett på maskinen i Norge, og 2 år på slitedeler.

Personlig veiledning

Vi er opptatt av at våre kunder skal få støtte til å forstå maskinens muligheter. Mixto's Thermomix-konsulenter gir veiledning og inspirasjon i bruk av maskinen, både før og etter ditt kjøp. Vårt kundeservice kontaktes på ukedager på telefon nr.: 21 42 06 06 og på e-post: kundeservice@mixto.no.

Service og reparasjon

Thermomix er en kjøkkenmaskin av ypperste kvalitet, utviklet av tyske ingeniører og produsert i Tyskland og Frankrike. Om uhellet allikevel skulle være ute, tilbyr vi service og reparasjon med fullt delelager til Thermomix TM31, TM5 og TM6. E-post: kundeservice@mixto.no

Opplæringskurs

Våre tilknyttede Thermomix-konsulenter tilbyr forskjellige typer opplæring. Mer informasjon om opplæringstilbud: klikk her