fbpx

Thermomix® oppskrifter

Tusen-og-én muligheter for din Thermomix®

Kokebøker

Thermomix®-kokebøkene har et vell av oppskrifter – noe for enhver diett og behov. Disse oppskriftene, som har blitt skrevet av profesjonelle kokker, matbloggere og erfarne Thermomix®-brukere, vil holde deg på toppen av matlagings-gamet, hver eneste dag.

Kjøp nå

Oppskriftsbrikker

Planlegging av måltider blir enkelt og moro med Thermomix®-oppskriftsbrikker. Våre håndfrie plugin-brikker henter gode oppskrifter for enhver smak og anledning direkte til din Thermofix®.

Kjøp nå

Cookidoo

Få maksimalt ut av din Thermomix® med Cookidoo®, en online-skattekiste av offisielle Thermomix®-oppskrifter. Alle oppskrifter i Cookidoo® er tilpasset den innovative funksjonen Guidet Cooking som veileder deg gjennom alle trinn i matlagingen. Koble til din maskin via wi-fi, søk opp og lag dine yndlingsretter raskere med trinn-for-trinn-instruksjon på skjermen, forhåndsinnstilte temperaturer og integrert vekt.

Cookidoo er ikke et Mixto-produkt. Abonnement kjøpes online direkte på Cookidoo. Det følger med et 6 måneders gratis abonnement ved kjøp av Thermomix. Deretter vil det koste i underkant av kr 500,- per år (se Cookidoo).

Så enkelt som

Søk - Synkroniser - Lag mat

Planlegging av måltider

Søk i og sorter Cookidoo®-oppskriftene når du lager din ukentlige matplan etter dine diettbehov og preferanser.

Handlelister

Cookidoo®-matplaner genererer automatisk en handleliste og sender den til deg som e-post.

Guidet matlaging

Synkroniser Thermomix® med din Cookidoo®-konto for å importere din ukentlige matplan, og la Thermomix® veilede deg trinn for trinn.

Oppskrifts-skattekiste

Med sine over 40 000 oppskrifter, og flere som kommer til hver dag, er Cookidoo® en av de største matlagingsplattformer i verden. Oppdag en verden av smaker.

Bli med i Thermomix®-opplevelsen

Hvordan kjøpe